Zwart aanrechtblad met zwarte keukenkasten

Zwarte keuken

Je kunt geen woonmagazine of Pinterest bord meer vinden waar het niet naar voren komt; de zwarte keuken is helemaal hip! De zwarte keuken is perfect te plaatsen in allerlei verschillende stijlen dus of je nu een landelijke, moderne, industriële of hotel chique stijl hanteert, het kan allemaal! Ook met het plaatsen van een donkere keuken in verschillende kleurtinten, zoals grijs of blauw, zijn fantastische effecten te bereiken. De keukenadviseurs van Voortman in Pesse zijn op de hoogte van de laatste trends en zullen ervoor zorgen dat je jouw droomkeuken zult realiseren.

Zwarte moderne keuken

In de zwarte moderne keuken vind je veel gladde materialen. De deurfrontjes kunnen hierbij in glanzend en matte materialen worden geleverd, de matte variant zien we veel terugkomen in de keuken van nu. In de zwarte keuken kan dit heel mooi worden gecombineerd met dunne aanrechtbladen, moderne apparatuur, zwarte spoelbakken en zwarte kranen.

Zwarte industriële keuken

De zwarte keuken leent zich zeer goed om te combineren met robuuste materialen, zoals beton, hout en metaal. Wanneer je gek bent op het robuuste van de industriële keuken, dan kunnen wij hier met verschillende materialen een mooie look mee creëren. In de industriële, zwarte keuken zien we wat meer open kasten terugkomen, met houten planken en metalen afwerkingen. Een mooi robuust aanrechtblad kunnen we in vele verschillende kleuren en materialen leveren.

Zwarte landelijke keuken

Ook de landelijke keuken is heel mooi uit te voeren met zwart, zowel als deur maar uiteraard ook als detail kleur. Door het plaatsen van mooie zwarte details, als een zwart aanrechtblad, spoelbak en kraan, kun je de klassieke landelijke keuken voorzien van een moderne twist. Daarnaast kunnen we de landelijke keuken ook uitvoeren in zwarte, houten deurfronten. Door middel van de bewerking van de deur en het plaatsen van mooie grepen, is de zwarte keuken prachtig in een landelijke inrichting.

Zwarte elementen in een houten keuken
Landelijke keuken met donkere elementen

Alle richtingen

We kunnen ons voorstellen dat het soms moeilijk is om verschillende stijlen met elkaar te combineren. Eigenlijk kun je alle kanten op en zie je soms door de bomen het bos niet meer. We zien vaker klanten die heel graag een zwarte keuken willen en ertegenaan lopen dat ze niet zo goed weten hoe dit in hun woning kan worden toegepast. Onze experts zitten al jaren in het vak en weten daarom erg goed hoe zij je hierbij kunnen helpen. Door samen de verschillende opties door te nemen, kunnen zij een mooi keukenontwerp voor je maken zodat je precies weet hoe jouw keuken er straks uit komt te zien.

Contact

Zie jij jezelf al zitten in jouw zwarte keuken? Dan zien we je natuurlijk graag terug in onze showroom om jouw wensen verder uit te werken. Een afspraak maken kan via onze website, per telefoon en via email. Ons team staat graag voor je klaar!

Albert staat voor u klaar