Voortman specialist in badkamers in Drenthe

In de regio van Hoogeveen zijn er meerdere badkamerspecialisten, maar geen van hen biedt dezelfde unieke ervaring als Voortman. Bij Voortman zijn we gespecialiseerd in badkamers, keukens en buitenleven. Ons bedrijf is gevestigd in het gezellige dorpje Pesse, vlak naast Hoogeveen. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de badkamers die wij aanbieden.

Bij Voortman kunt u altijd terecht voor inspiratie wanneer u op zoek bent naar een badkamerspecialist in de omgeving van Hoogeveen. In onze showroom vindt u de nieuwste stijlen en trends op het gebied van badkamers. Ons uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Kom gerust langs bij Voortman in Pesse, net buiten Hoogeveen, om inspiratie op te doen voor uw nieuwe droombadkamer.

Badkamerzaak Pesse
Badkamers Drenthe

Een specialist op het gebied van badkamers nabij Hoogeveen.

Voortman Pesse is dé specialist op het gebied van badkamers en keukens in de omgeving van Hoogeveen. Ons bedrijf richt zich op drie verschillende onderdelen: keukens, badkamers en buitenleven. Bij al deze onderdelen willen wij ons onderscheiden als echte specialisten, zowel op het gebied van producten als service.

Onze showroom biedt een breed scala aan verschillende stijlen, van moderne tot landelijke badkamers met houten elementen. Wij zorgen ervoor dat u altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van badkamers bij ons kunt vinden en dat u voldoende inspiratie op kunt doen voor uw droombadkamer. Voor iedere smaak en stijl hebben wij de beste oplossingen in huis.

Bij Voortman Pesse kunt u geen verkeerde keuze maken voor uw badkamer. Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw badkamerwensen, zodat wij samen kunnen werken aan de badkamer van uw dromen. Als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer in de omgeving van Hoogeveen, dan is Voortman de specialist voor u.

Badkamerspecialist Pesse

Voortman Pesse is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer in de omgeving van Hoogeveen. Onze showroom is gelegen in Pesse, wat lager in de provincie Drenthe, maar is goed te bereiken voor alle bewoners uit de regio. Gratis parkeren is mogelijk in de omgeving van onze showroom en ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Vanuit Hoogeveen is onze showroom slechts 8 minuten rijden, dus als u op zoek bent naar een badkamer in Hoogeveen, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Pesse.

Badkamer in Zuidwolde
Badkamer-geplaatst-in- Zuidwolde

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in Hoogeveen?

Bij Voortman staan wij klaar om u te ondersteunen bij het samenstellen van uw perfecte badkamer. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen in het vaak lastige proces van het kopen van een nieuwe badkamer. Bent u op zoek naar het beste advies op het gebied van badkamers in Hoogeveen? Kom dan langs bij Voortman in Pesse.

Onze adviseurs zijn altijd bezig met hun ontwikkeling en houden de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamers goed in de gaten. Zo kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies en u helpen bij het samenstellen van de badkamer van uw dromen.