Voortman Pesse de keukenzaak in Drenthe

In Drenthe zijn er genoeg keukenzaken, maar geen één is te vergelijken met Voortman. Sinds het afgelopen jaar heeft Voortman twee filialen in Drenthe. Er is een filiaal in Pesse, dit is net naast Hoogeveen en er staat een filiaal in Assen. Hierdoor kan Voortman mensen door heel Drenthe bereiken. Wij hebben in de afgelopen jaren al heel veel mooie projecten mogen realiseren voor klanten in Drenthe. De mooiste badkamers, keukens en tegels plaatsen wij elke dag bij onze klanten. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe keuken op korte termijn? Bij Voortman is dit mogelijk! Door een hele goede planning en investeringen in extra monteurs kunnen wij onze wachtlijst verkleinen en als snelste keukenbedrijf in Drenthe keukens plaatsen.

Verschillende keukenstijlen bij Voortman Pesse

In Pesse hebben wij een een groot oppervlakte aan showroom voor jou klaarstaan om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken of -badkamer. De nieuwste keukenstijlen staan in onze showroom. Daarnaast proberen wij up-to-date te blijven met de ontwikkelingen op de markt, dus nieuwe merken, de nieuwste technologie en informatie over het nieuwste apparatuur. Wij blijven ons ontwikkelen en dat willen wij laten zien in onze projecten. Wij zijn elke dag bezig met de trends in de keukenwereld, dit doen we niet alleen door ons telkens in te lezen maar ook door heel goed luisteren naar de wensen van de klant. Hierdoor hebben wij altijd een duidelijk en goed beeld van de huidige markt. Ben jij op zoek naar een landelijke keuken? Dan kan dit! Echter ben jij op zoek naar een moderne keuken met industriële elementen? Dan kan dit ook! Bij ons kan je terecht voor alle verschillende keukenstijlen.

Wat voor keuken zoek jij?

Het is heel erg belangrijk om jezelf eerst de vraag te stellen, wat verwacht ik van mijn nieuwe keuken? Dit is vaak een hele fijne eerste stap, jij maakt een lijstje met wat je verwacht van je nieuwe keuken en vanuit daar streep je dingen af. Onze adviseurs gebruiken jouw lijstje als rode draad door het ontwerp van de keuken. Ben jij meer op zoek naar gemak in het koken van moeilijke gerechten, dan bieden wij daar de beste opties voor aan. Of ben jij toch op zoek naar de grootste keuken met een mega kookeiland en kook je nooit, dan hebben wij hier de juiste invulling voor. Wij kunnen jouw wensen beantwoorden met de mooiste materialen en de beste keukens. Voortman is kwaliteit in producten en in service.

Afspraak maken bij Voortman Pesse voor een nieuwe keuken

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken in Drenthe, neem dan eens contact op met ons. Maak heel gemakkelijk vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en bespreek jouw wensen tot in de details. Wij nemen jou aan de hand in het lastige proces van het kopen van een nieuwe keuken. Bij ons heb jij geen moment twijfel en kan je op een fijne manier een nieuwe keuken aanschaffen.