Verschillende stijlen keukenstijlen in Drenthe

Voortman Pesse plaatst door heel Drenthe keukens, en allemaal met de nieuwste elementen in de nieuwste stijlen. Bepaalde trends zijn erg populair in Drenthe en de hebben wij allemaal in onze showroom geplaatst voor u. De nieuwste stijlen gemengd met stijlen die al een ruime tijd populair zijn worden samengevoegd in de showroom van Voortman. Zwarte keukens, rode keukens of toch een klassieke witte keuken echt alles is mogelijk. U kunt het eigenlijk zo gek maken als u zelf wilt. Uw droomkeuken realiseren is waar onze passie ligt, wij willen klanten helpen aan een keuken waar ze 30 jaar mee vooruit kunnen. Kwaliteit en service is enorm belangrijk voor ons en door deze twee eigenschappen kunnen wij elke klant bieden wat ze willen. Uw wensen zijn enorm belangrijk voor ons, hierdoor hebben wij een handvat waarmee we de keuken kunnen samenstellen. De keukens worden volledig samengesteld naar uw smaak en wensen, dus u kunt precies aangeven wat u wilt. Er zijn natuurlijk bepaalde dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Bijvoorbeeld het budget, hoe meer budget hoe luxer en groter de keuken. Natuurlijk is dit waar, maar zelfs met een kleiner budget zijn er bij Voortman keukens die echt heel erg goed en mooi zijn. Dus laat je niet afschrikken wanneer u met een kleiner budget ene keuken wilt kopen. Ook ruimte is een belangrijk punt om te bespreken tijdens de gesprekken met de adviseurs van Voortman. Onze adviseurs kunnen hierdoor een betere inschatting maken van welk ontwerp het beste past in de ruimte van uw keuken.

Houten keuken in midden-drenthe

Inspiratie opdoen

Een belangrijk aspect aan de voorbereiding op een nieuwe keuken is inspiratie opdoen. Het is echt belangrijk dat u weet wat u wilt. Maar wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om een nieuwe keuken aan te schaffen. Het proces is erg lastig en duurt vaak toch een aantal weken of maanden. U wilt zeker weten dat u de goede keuze maakt, en hierin willen wij een handje helpen. Wij hebben een pagina gemaakt met onze verschillende keukenapparaten en verschillende pagina’s met de keukenstijlen die wij kunnen aanbieden. Kijk rond tussen de verschillende stijlen en apparaten die wij kunnen aanbieden.

✅ Fantastische merken

✅ Breed aanbod

✅ Ervaren adviseurs

Advies kan u helpen in de keuze voor een nieuwe keuken

Bij Voortman hebben we genoeg keukenadviseurs om onze klanten te voorzien van goed en duidelijk advies. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Want u koopt niet dagelijks een nieuwe keuken, het is echt een grote stap. En hoe fijn is het dat adviseurs u ondersteunen die dit dagelijks meemaken. In Drenthe zijn wij elke dag bezig om keukens te plaatsen en klanten van advies te voorzien. Wij zijn gefocust op de wensen van klanten, kom bij ons in de showroom met de wensen voor uw droomkeuken en we zorgen dat uw vertrekt met het ontwerp van uw droomkeuken.

Maak een afspraak met Voortman