Tegels kopen bij Voortman

Wil je nieuwe tegels kopen voor in en om je huis of ben jij op zoek naar tegels in en om jouw bedrijf? Kijk dan ook eens naar de tegels van Voortman Pesse. Voortman Pesse biedt een uitgebreid assortiment aan tegels, van keramische en natuursteen tegels tot mozaïektegels. Wat jouw stijl, smaak of wens ook is, bij Voortman vind je zeker de perfecte tegels voor jouw project.

Het maakt niet uit bij Voortman of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, bij Voortman vind je gegarandeerd de tegels die je nodig hebt voor jouw project. Met onze uitgebreide selectie, deskundige advies en professionele installatieservices, kan je erop vertrouwen dat je bij Voortman de perfecte tegels voor jouw project zal vinden. Grote tegels, kleine tegels, vierkante tegels of hexagon tegels? Jij kan het vinden op ons terrein in Pesse.

Tegels bij Voortman

Een hele showroom vol met tegels

Bij Voortman hebben we honderden tegelsoorten en -kleuren in onze showroom staan. Wij hebben tegels voor zowel binnen als buiten en bij alle tegels staat de kwaliteit centraal. Wij willen naast een super mooi design realiseren met onze tegels ook ervoor zorgen dat de tegels heel erg lang goed blijven.

✅ Prijs-kwaliteitverhouding

✅ Wij hebben tegels voor elke stijl 

✅ Kwaliteit staat voorop

Wanneer jij tegels gaat kopen is het heel erg belangrijk om rekening te houden met factoren zoals duurzaamheid, onderhoud en esthetiek. Gelukkig staan de adviseurs van Voortman altijd in Pesse en Assen klaar om je te helpen met antwoorden op jouw vragen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van tegels, kunnen wij jou adviseren over de beste opties voor jouw specifieke behoeften.

De nieuwste tegels

Tegels zijn een populaire keuze voor vloeren en wanden in woningen en commerciële gebouwen vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke reiniging en esthetische aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten tegels die beschikbaar zijn bij Voortman Pesse, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Hieronder kan jij een overzicht vinden van de verschillende tegels, met de daarbij komende voordelen:

  1. Keramische tegels: Keramische tegels zijn gemaakt van klei en worden gebakken op hoge temperaturen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en maten en zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Keramische tegels zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
  2. Porseleinen tegels: Porseleinen tegels zijn gemaakt van een fijner soort klei en worden op hogere temperaturen gebakken dan keramische tegels. Hierdoor zijn ze dichter en harder, en hebben ze een hogere weerstand tegen slijtage, vocht en vorst. Porseleinen tegels zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, zoals gepolijst, mat en ruw. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
  3. Natuursteen tegels: Natuursteen tegels worden gewonnen uit verschillende soorten steen, zoals graniet, marmer, leisteen en travertijn. Elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling. Natuursteen tegels zijn duurzaam en geven een elegante uitstraling aan elke ruimte. Ze vereisen echter wel meer onderhoud dan keramische en porseleinen tegels.
  4. Glasmozaïek tegels: Glasmozaïek tegels zijn kleine tegels gemaakt van glas die worden gebruikt om mozaïekpatronen te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen en kunnen worden gebruikt om opvallende accenten toe te voegen aan elke ruimte. Glasmozaïek tegels zijn echter minder duurzaam dan keramische, porseleinen en natuursteen tegels en zijn daarom niet geschikt voor drukbezochte ruimtes.
  5. Cementtegels: Cementtegels zijn gemaakt van cement, zand en kleurpigmenten. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en patronen en geven een rustieke en vintage uitstraling aan elke ruimte. Cementtegels zijn echter gevoeliger voor slijtage en vereisen meer onderhoud dan keramische, porseleinen en natuursteen tegels.

Elk type tegel heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Bij het kiezen van de juiste tegel voor uw project, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de locatie van de ruimte, de hoeveelheid verkeer en het gewenste uiterlijk en onderhoud. Het raadplegen van een professionele tegelz

Maak een afspraak met Voortman

Maak een afspraak voor jouw nieuwe tegels

Kom vandaag nog langs in Pesse om onze mooiste tegels te bekijken. Onze adviseurs staan elke dag voor jou klaar om je van advies te voorzien over de nieuwste tegels, maar ook de nieuwste trends worden meegenomen in het advies van onze adviseurs. Doe inspiratie op en kies de mooiste tegels voor in en om jouw huis!