Voortman Tegels

Een tegelvloer maakt iedere badkamer en keuken helemaal af. Maar ook in andere ruimtes van je woning komt een tegelvloer prima tot zijn recht. Laat de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overlopen of kies bijvoorbeeld voor een sprekend accent. Ons kwaliteitsassortiment loopt uiteen van rustiek tot hip en strak.

Tip: met vloerverwarming verhoog je direct het comfort van een tegelvloer; schoenen uit en lekker genieten van een aangename vloertemperatuur!

Vloerverwarming

In badkamers werken we vaak met een elektrische vloerverwarming die naast een radiator als bijverwarming gebruikt wordt. Electrische vloerverwarming alleen is onvoldoende om de ruimte aangenaam te verwarmen. Wij adviseren onze klanten altijd om ook een radiator te installeren.

Een nieuwe tegelvloer uitgezocht en vloerverwarming laten aanleggen? Bij Voortman werken we samen met een aantal partners die dit vakkundig en professioneel bij u kunnen aanleggen.

Welk materiaal je ook kiest: een vloer geeft karakter aan de ruimte. De vloer vormt immers de basis en de kleur van de vloer bepaalt voor een belangrijk deel de verdere sfeer van de ruimte.

Een tegelvloer lijkt in eerste instantie soms wat duurder dan andere materialen, maar door de grotere duurzaamheid is een tegelvloer een goede investering. Een tegelvloer is praktisch en gaat lang mee. Vuil en vocht zijn in principe geen enkel probleem. En voor wat het onderhoud betreft heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Van slijtage is praktisch geen sprake.

Kleuren, afmetingen en legpatroon van vloertegels hebben grote invloed op hoe je een ruimte beleeft. Ons team gaat daarom meerdere malen per jaar naar de beurs om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Zodat ook jij steeds weer voorzien kunt worden van de laatste trends.

Verrassende tegelmogelijkheden

Keramische tegels zijn tegenwoordig niet alleen meer een nuttige oplossing voor in de keuken en de badkamer. Naast de unieke eigenschappen van tegels zijn door moderne productietechnieken de dessins geperfectioneerd. Tegels bepalen de sfeer in huis. Voor elke ruimte zijn er tegels te vinden. Denk aan slaapkamers, hobbyruimtes, erkers, veranda’s en ga zo maar door. Van eenvoudige oplossingen tot luxe villa-inrichtingen inclusief zwembaden, souterrains, gevelbekleding etc. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Met de juiste techniek onder de vloertegels kun je efficiënt en snel elke gewenste ruimte koelen of verwarmen met een warmtepomp als basis. Maximaal comfort en rendement.

Afspraak en ontwerp

Onze adviseurs helpen je graag bij het adviseren en uitzoeken van jouw tegelvloer. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs de tijd hebben om met jou door onze showroom te lopen en een ontwerp te maken? Dan raden we je aan om een afspraak te maken, dit kan heel gemakkelijk online.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag, je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen of mailen. We horen graag!