Strakke keuken

Een strakke keuken is een hele stijlvolle keuken. Je geeft jouw keuken hiermee echt een fantastische look. Dit moet ook, want de keuken is immers het centrale punt van jouw woning waar je veel tijd door brengt. Voor een strakke keuken zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij nemen jou hier graag in mee! Waar wij bij onze strakke keukens op letten, is dat er geen sierlijke elementen in het design zijn terug te vinden. Verder zien we scherpe hoekjes met strakke lijnen. Op deze manier creëren wij de perfecte strakke keuken. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een greeploos design om zo een extra dimensie toe te voegen aan jouw strakke keuken.

De stijl van jouw strakke keuken

Als je aan een strakke keuken denkt, kom je vrijwel meteen uit op een moderne stijl. Binnen deze stijl zijn er werkelijk talloze opties om jouw keuken een unieke twist te geven. Zo is het tegenwoordig steeds gebruikelijker om voor iets anders dan een witte, hoogglans keuken te kiezen. Het is ook mogelijk om binnen een moderne keuken voor sierlijke grepen te kiezen. Om toch het gevoel van een strakke keuken te behouden, zorgen wij ervoor dat deze grepen dan ook een mooi strak design hebben. Waar je bij deze stijl ook aan moet denken zijn gladde materialen en vlakke deurfronten. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de verschillende mogelijkheden voor een strakke keuken!

Ervaar de mogelijkheden

Om alle mogelijkheden te ontdekken, kun je altijd een bezoekje brengen aan onze showroom. Hier staan alle verschillende keukens voor jou opgesteld en kies je een strakke keuken die bij jou past. Ook online kun je natuurlijk wat speurwerk doen om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe strakke keuken. Zien we jou binnenkort in onze showroom?

Maak een afspraak met Voortman

Vraag het aan onze experts!

Als jij nog vragen hebt over een strakke keuken en de mogelijkheden hiervan, neem dan gerust contact met ons op. Hier helpt een expert jou altijd bij het beantwoorden van jouw vragen. Het is natuurlijk van belang dat jij lang plezier hebt van de keuken en daarom moet deze meteen perfect zijn en voldoen aan jouw wensen. Neem dus vooral contact met ons op en dan helpen wij jouw graag verder!

Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Bij Voortman Pesse hebben wij een selectie aan strakke keukens voor jou opgesteld in de showroom. Als jij deze in het echt wil ervaren maak je gemakkelijk hieronder een afspraak. Zo kun jij een bezoekje brengen waar je samen met een adviseur een rondje loopt. Ook kun je hier al jouw wensen en vragen kenbaar maken. Onze adviseurs beantwoorden al jouw vragen en zoeken de perfecte keuken die bij jou past. Vul het formulier hieronder in en dan zien wij jou binnenkort in de showroom in Pesse!