Ons team

Albert Staal

Ondernemer & Adviseur Sanitair

Albert is een vakman pur sang! Kundig, vaardig en staat altijd klaar met het beste technisch advies.

Hennie Staal

Ondernemer & Administratie

Hennie is het kloppend hart achter de administratie van Voortman. Ze regelt alles tot in de puntjes!

Freddy Bos

Adviseur Sanitair

Freddy weet alles van sanitair! Of het nu gaat om een sunshower of de installatie van een toilet; Freddy geeft altijd een goed en gedegen advies.

Marianne Hoogendam

Adviseur Sanitair

Marianne is een kei in styling en ontwerp! Haar tip voor een goed ontwerp? De kunst van het weglaten; je hoeft niet altijd iets toe te voegen om tot het mooiste resultaat te komen.

Hans Logtenberg

Adviseur Keukens

Net als zijn collega’s gaat Hans altijd voor het beste resultaat. Hij neemt het lichtplan mee in zijn ontwerp en denkt graag met je mee over energiezuinige en duurzame oplossingen.

Jaqueline Hoeve – Logtenberg

Adviseur Keukens

Jacqueline let altijd op de kleinste details; wat is de ideale werkbladhoogte of welk materiaal past het beste bij jou? Haar tip voor een topkeuken? Denk eens aan een Qooker; super handig en het kan snel uit.

Manon Weide

Adviseur Keukens

Manon denkt altijd net even verder. Heb je bijvoorbeeld echt voldoende ruimte om optimaal van een kookeiland te kunnen genieten? Of kun je toch beter een andere vorm kiezen?

Guido Haspers

Adviseur Sanitair

Guido is een echte vakkenner! Zijn tip voor een succesvol bezoek aan Voortman? Maak foto’s van je huidige badkamer en meet alles goed op. Zo kunnen we je bij de eerste tekening meteen een goed advies op maat geven!

Arno de Vries

Hoofdverkoper Buitenleven

Leon Hees

Magazijnmedewerker