Over ons

Sinds 2014 is Albert Staal de eigenaar van Voortman Badkamers, Keukens en Tegels en wat een enorme groei heeft Voortman sindsdien doorgemaakt! Waar Albert eerst zelf vooral bezig was met het verkopen van sanitair en Hennie de administratieve taken op zich nam, is het inmiddels een waar familiebedrijf geworden! De afgelopen jaren zijn Aljan, Géranda en Julian erbij gekomen en zij zijn inmiddels absoluut onmisbaar.

Ons team

Ons gehele team is dé drijvende kracht achter Voortman, het nummer één doel is iedere klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Dat betekent dat er goed wordt geluisterd en meegedacht met de wensen van de klant, afspraken nakomen en topkwaliteit leveren. En dat al vele jaren lang! Bij Voortman Pesse is het team misschien wel de grootste trots, samen steeds weer verder groeien en ontwikkelen. Prachtig om iedere dag weer te zien!

Voortman Pesse, sinds 1956

Dieks Voortman is in 1956 de grondlegger van Voortman Pesse. Dieks is de drijvende kracht geweest achter het bedrijf, tot de overname in 1982 door Willem Bakker. Willem Bakker verkoopt het bedrijf in 2000 aan Harm Sikken. Het is 2014 wanneer Voortman gesplitst wordt in vijf afzonderlijke bedrijfsonderdelen en hier start het ‘Stalen tijdperk’ voor Voortman onder leiding van de familie Staal. De vertrouwde naam, het complete assortiment en de uitstekende service en dienstverlening zijn tot op heden  onveranderd!

Begrip in de regio

Al jaren is Voortman Pesse een begrip in de regio. Onze grote kracht? Ons team van ervaren en deskundige adviseurs die de klanten altijd warm ontvangen en ze een vertrouwd en welkom gevoel geven. Door de top kwaliteit die we leveren durven we wel te stellen dat wanneer je eenmaal klant bij ons bent, je nooit meer anders zult willen!

Installatie en montage

Uiteraard zijn ook installatie en montage van de keukens en badkamers bij Voortman Pesse Badkamers Keukens Tegels in goede handen. Wij werken al jarenlang samen met een vaste groep vakmensen. Monteurs en installateurs die niet alleen werken naar de hoogste kwaliteitsnormen maar ook luisteren naar de wensen van de klant. Alleen zo kom je tot een top resultaat waar je jarenlang van gaat genieten!

Voortman Buitenleven 

Wat wel veranderd is, is de uitbreiding met Voortman Buitenleven. Waar we met de keukens en badkamers vooral het comfort in je huis optimaliseren, streven we bij Voortman Buitenleven naar datzelfde comfort voor in je tuin. Dus of je nu binnen of buiten wilt kunnen koken, bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres!

We zien je graag!

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw keuken of badkamer en hiervoor een 3D ontwerp laten maken? Dan is het handig om vooraf even een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Dan zorgen wij ervoor dat we alle tijd hebben om jouw wensen met je door te nemen.

Wanneer je advies wilt over het ultieme buitenleven, onze barbecues of tuinsets dan kun je ook zonder afspraak bij ons in de showroom terecht.

In alle gevallen heten we je van harte welkom in onze showroom!

Albert wilt u graag wat uitleggen over onze keukens en badkamers