Voortman Pesse, sinds 1956

Dieks Voortman is in 1956 de grondlegger van Voortman Pesse. Dieks is de drijvende kracht geweest achter het bedrijf, tot de overname in 1982 door Willem Bakker. Willem Bakker verkoopt het bedrijf in 2000 aan Harm Sikken. Het is 2014 wanneer Voortman gesplitst wordt in vijf afzonderlijke bedrijfsonderdelen. De vertrouwde naam, het complete assortiment en de uitstekende service en dienstverlening zijn tot op heden onveranderd!

Voortman Pesse, Badkamers Keukens & Tegels

Albert Staal is sinds 2014 eigenaar van Voortman Badkamers, Keukens en Tegels. Albert houdt zich voornamelijk bezig met de sanitairverkoop en zijn vrouw Hennie verzorgt alle administratieve zaken. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met 5 verkopers voor keukens en sanitair, en is het bedrijf nog steeds groeiende.

Onze grote kracht? Ons team van ervaren en deskundige adviseurs die de klanten altijd warm ontvangen en ze een vertrouwd en welkom gevoel geven.

Uiteraard zijn ook installatie en montage van de keukens en badkamers bij Voortman Pesse Badkamers Keukens Tegels in goede handen. Wij werken al jarenlang samen met een vaste groep vakmensen. Monteurs en installateurs die niet alleen weten wat onze kwaliteitseisen zijn, maar ook luisteren naar de wensen van de klant.

We heten je van harte welkom in onze showroom! De koffie staat altijd voor je klaar!