IN 2016 WAS HET GROOT FEEST!

 

Voortman Pesse bestond in 2016 60 jaar en had dus het hele jaar door feest, met leuke acties en speciale open dagen. Als klapper op de vuurpijl maakten alle klanten die in 2016 een keuken of badkamer hadden gekocht, kans om hun aankoopbedrag terug te winnen.  Vrijdag 30 december was het zover, de verloting van de gratis keuken of badkamer. Vanaf 16:00 uur waren alle klanten uitgenodigd, en werd de winnaar getrokken door de notaris. De winnaars zijn geworden ‘de heer en mevrouw Bakker uit Assen’! Zij hebben hun keukenbedrag terug gewonnen van €. 7550,-! Hun eerste reactie: ‘We zeiden al tegen elkaar, als we winnen dan kopen we ook de badkamer bij jullie’!

Het was een geslaagde dag! De showroom is druk bezocht! Het was erg leuk om alle tevreden klanten nog eens weer te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Sphinx Top Dealer van het jaar 2016!

De Sphinx Top Dealer award 2016 is uitgereikt aan Voortman Badkamers, Keuken & Tegels uit Pesse. Deze award wordt jaarlijks toegekend aan de dealer die op de meest actieve wijze de consumentencampagne van Sphinx heeft ondersteund. De uitreiking vond plaats tijdens de Sphinx Top Dealer Dag op 28 november te Beesd.

Albert en Hennie Staal zijn sinds twee jaar eigenaar van Voortman Badkamers, Keukens en Tegels. Bij de inrichting van hun showroom kozen zij weloverwogen voor het plaatsen van maar liefst zes badkamerconcepten van Sphinx. Hoewel ze begonnen onder moeilijke marktomstandigheden is het bedrijf onder hun leiding groeiende. Een bijzondere prestatie die een bijzondere waardering verdient.

Geberit ziet Voortman als een inspirerend voorbeeld van een Sphinx Top Dealer. Er wordt zeer actief deelgenomen aan consumentencampagnes. Dit uit zich ondermeer in het grote aandeel dat Voortman had in het aantal registraties van Sphinx Top Club Members in 2016. Vorig jaar behoorde Voortman tot de genomineerden. Dit jaar werd de Top Dealer de terechte winnaar.

Albert Staal ziet de award als een mooie waardering voor de inspanningen van zijn team. “Onze grote kracht? Ons team van ervaren en deskundige adviseurs die de klanten openhartig ontvangen en ze een vertrouwd en warm gevoel geven. We zien het winnen van de Sphinx Top Dealer Award 2016 als een groot compliment voor ons hele team.”.