Nieuwe keuken

Voor een nieuwe keuken, ben je bij Voortman Pesse aan het juiste aderes. Met een breed assortiment aan de mooiste stijlen en beste merken, heb jij binnen no-time jouw nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie landelijke keuken. Bij een landelijke keuken zie je vaak een losstaand fornuis en een luxe aanrechtblad. Daarnaast wordt er in een landelijke keuken veel gebruik gemaakt van tegels, zowel, op de vloer als aan de muur. Een moderne keuken daarentegen is vaak voorzien van gladde materialen en greep loze of strakke grepen. Daarbij tref je in een moderne keuken ook de nieuwste en modernste keukenapparatuur aan. Ook een industriële keuken behoort tot de mogelijkheden bij Voortman Pesse. Bij deze stijl zien we voornamelijk gebruik van ruwe materialen en heeft het vaak een betonlook. Ook het gebruik van hout kan binnen een industriële keuken niet ontbreken.

Keukenapparatuur

Als je een nieuwe keuken wil, is het aan te raden om ook eens te kijken naar nieuwe keukenapparatuur. Bij Voortman Pesse hebben we een mooie selectie aan keukenapparatuur voor in jouw nieuwe keuken. Zo hebben wij een groot aanbod aan Mile producten, zoals vaatwassers en koelkasten, maar ook nog vele andere producten. Naast de producten van Mile, bieden wij ook nog producten van Bosh aan. Denk hierbij aan inbouw ovens, kookplaten, vrijstaande fornuizen, afzuigkappen, vaatwassers en nog veel meer. Verder hebben wij ook nog een collectie aan Keller keukens, welke in de eerder genoemde stijlen te verkrijgen zijn. En ander merk wat wij aanbieden is Siemens. Hierbij hebben wij een ruim aanbod aan vaatwassers, koelkasten, vriezers, bakovens en nog vele andere apparaten. Uiteraard kan in een nieuwe keuken een Quooker kraan niet ontbreken. De mogelijkheden met een Quooker kraan zijn eindeloos. Kom langs in onze showroom en ervaar alle gemakken van deze kraan!

Wat kost een nieuwe keuken?

Bij Voortman Pesse zorgen we er altijd voor dat jouw nieuwe keuken voldoet aan jouw wensen en behoeftes en ook binnen het gewenste budget valt. Wij staan voor kwaliteit en maatwerk tegen een scherpe prijs. Daarbij heb je keuze uit allerlei verschillende elementen waardoor jij jouw nieuwe keuken zo simpel of uitgebreid mogelijk kunt maken. Maar hoe zorgen wij er voor dat jouw nieuwe keuken niet boven jouw budget uit komt? Dit doen wij doormiddel van 4 stappen:

  • De eerste stap is het maken van een afspraak, die binnen no time gemaakt is;
  • Vervolgens gaan wij een ontwerp maken die voldoet aan jouw wensen;
  • Pas als alles akkoord is gaan we over tot de levering van jouw nieuwe keuken;
  • Tot slot verzorgen wij de installatie van jouw nieuwe keuken.

Door het volgen van de bovenstaande stappen ben jij vanaf het begin verzekerd van een vaste prijs en weet je dat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Contact

Heb jij interesse gekregen in een van onze keukenapparaten of een complete nieuwe keuken? Neem dan snel contact met ons op en bezoek onze showroom! Samen bekijken we alle mogelijkheden en zorgen we dat we een keuken samenstellen die voldoet aan jouw wensen. We zien je graag snel bij Voortman Pesse!