Nieuwe badkamer

Als je toe bent aan een nieuwe badkamer, maar geen idee hebt waar je moet beginnen, staat Voortman Pesse voor je klaar met het beste advies. Voortman Pesse heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten nieuwe badkamers. Zo vind je bij ons de nieuwste landelijke, moderne en industriële badkamers. Naast een volledige nieuwe badkamer, kun je bij ons ook terecht voor de beste en mooiste badkamer gadgets om jouw badkamer compleet je maken. Kom gerust eens langs en bekijk ons aanbod in de showroom!

  • Landelijke badkamer
  • Moderne badkamer
  • Industriële badkamer

Verschillende stijlen

Onze showroom is voorzien van de mooiste stijlen badkamers. Zo kun je bij ons terecht voor een landelijke badkamer, welke gekenmerkt wordt door klassieke kranen en wasbakken. Hou jij van betonlook en marmeren tegels? Kijk dan eens rond voor een moderne badkamer. In een moderne badkamer zul je vaak ook een bad of inloopdouche aantreffen. Naast een landelijke of moderne badkamer, kun je natuurlijk ook kiezen voor een industriële badkamer. Hier zie je veel gebruik van grijze tegels met een betonlook. Daarnaast is het gebruik van stijger hout ook niet ongebruikelijk in een industriële badkamer.

Wat kost een nieuwe badkamer?

De kosten van een nieuwe badkamer zijn helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeftes. Samen kijken we naar jouw wensen en budget en kijken we wat hierbinnen mogelijk is. Bij Voortman Pesse staan we voor kwaliteit en een scherpe prijs. Een badkamer moet natuurlijk functioneel zijn, er mooi uitzien en misschien nog wel belangrijker: betaalbaar zijn. In onze showroom vind je voor ieder wat wils, dus schroom niet en kom een keertje langs en kijk naar de mogelijkheden.

Gadgets voor in je badkamer

Of je nou wel of niet een volledig nieuwe badkamer wil, onze badkamer gadgets zijn voor iedereen. Door het toevoegen van bepaalde gadgets aan je bestaande badkamer, geef je deze weer een mooie en frisse uitstraling. Voortman Pesse helpt je graag bij het vinden van de perfecte gadgets voor jouw badkamer. Zo vind je bij ons mooie en nuttige douchecabines. Met een douchecabine sluit je je douche volledig af en kun je van alle warmte genieten. Een beetje genieten tijdens het douchen is geen overbodige luxe, daarom hebben wij mooie regendouches in ons assortiment zodat jij kunt genieten van elke druppel. Naast een regendouche kun je ook kiezen voor een sunshower. Bij Voortman Pesse vind je verschillende sunshowers die allerlei voordelen biedt voor jouw gezondheid. Sprekend over gezondheid, het douchetoilet. Een douchetoilet is goed voor het milieu en dus voor jouw gezondheid. Het gebruik van toiletpapier is verleden tijd en tevens zorgt een douchetoilet voor een prettiger en hygiënischer resultaat. Ben jij benieuwd naar een van deze gadgets of andere gadgets die wij aanbieden? Kom dan langs in onze showroom en ervaar de mogelijkheden!

Contact

Ben jij al helemaal enthousiast geworden voor een nieuwe badkamer of de mooiste gadgets? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op via de knop hieronder. Vul het contactformulier in en dan zien we jouw snel bij Voortman Pesse!

Maak een afspraak met Voortman