Moderne badkamer

Bij Voortman Pesse horen we heel vaak dat mensen opzoek zijn naar een moderne badkamer. Soms is het lastig om hier een beeld bij te hebben en ook op Pinterest zien we een uiteenlopende invulling van de moderne badkamer. We zullen je daarom proberen mee te nemen in de verschillende elementen die ervoor kunnen zorgen dat jouw badkamer een moderne look krijgt, waardoor je er nog jaren gebruik van wilt maken.

Lichtstralen in jouw douche
Tegels in ene moderne badkamer

De tegels in een moderne badkamer

Het eerste wat opvalt in een badkamer zijn de tegels die gebruikt zijn. In de moderne badkamer zien we veel betonlook en marmeren tegels voorbij komen. Vaak zien we combinaties van een tegel met een wat rustigere print en daarbij een tegel met bijvoorbeeld een drukkere marmerlook. Maar dat is nog niet alles, want tegels kun je ook nog eens in vele verschillende formaten en vormen krijgen. In de moderne badkamer zien we vaak dat er gebruik gemaakt wordt van heel grote tegels, zowel vierkant als rechthoekig. Wat vorm betreft kun je ook heel mooi spelen, want we hebben ook verschillende soorten mozaïek tegels, hexagon tegels en tegels in een Hongaarse punt. Door te kiezen voor lichte of juist donkere tegels, kun je een echt statement maken in jouw toilet of badkamer.

Sanitair

Een badkamer moet functioneel zijn, dit kan betekenen dat er een bad in moet zitten of een inloopdouche. Een wasbak met spiegel en wat opbergruimte in een mooi badkamer meubel is ook erg fijn om in jouw moderne badkamer te hebben. In veel badkamers plaatsen we ook een toilet, het is immers heel fijn om niet in de nacht naar beneden te hoeven. Bij het kiezen van het juiste sanitair is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de badkamer en waar bijvoorbeeld een raam is geplaats. Onze badkamer specialisten weten precies waar zij allemaal rekening mee moeten houden en kunnen je daarom helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Modern sanitair vindt u bij Voortman Pesse
Strakke douchekoppen en kranen

Douchekoppen en kranen

In de moderne badkamer zijn een aantal wensen die we steeds vaker terug horen komen. Wat voor wasbak, bad of douche je ook kiest; je zult er altijd de juiste kraan of douchekop bij moeten uitzoeken. In onze showroom hebben we een ruimte ingericht waar je verschillende douchekoppen kunt uitproberen. Test bijvoorbeeld eens de HansGrohe Powderrain, de absolute topper van dit moment! We kunnen kranen leveren als opbouw maar ook als inbouw. Daarnaast hebben we ook verschillende kleurmogelijkheden, een zwarte kraan of juist een gouden kraan. Wij hebben het allemaal!

3D Ontwerp

Het kan soms lastig zijn om een voorstelling te maken bij hoe je badkamer er uit zal komen te zien. Daarom maken onze adviseurs een mooi 3D ontwerp aan de hand van de afmetingen van jouw badkamer. De keuzen die je hebt gemaakt, zullen hierin worden verwerkt. Zo kun je precies zien of een vrijstaand bad goed in de badkamer zal passen of dat je hierin toch een andere keuze zult moeten maken. Zo kom je nooit voor verassingen te staan.

5 sterren specialist in keukens en badkamers
Albert laat u graag alle mooiste badkamers zien

Contact

Wil je ook een ontwerp laten maken voor je badkamer of gewoon even de mogelijkheden bekijken in onze showroom? Een afspraak maken met onze adviseurs kan heel gemakkelijk online, natuurlijk mag je ons ook bellen of mailen. Je bent van harte welkom!