Moderne badkamer bij Voortman Pesse

Voortman Pesse is al jarenlang aan het werk met de nieuwste badkamerstijlen en hierdoor spreken wij bij Voortman altijd over een badkamer die modern is! Maar een moderne badkamer wordt tegenwoordig ook gezien als eigen badkamerstijl. Deze stijl is een lange tijd geleden op de markt gekomen en niet meer verdwenen sindsdien. Het is een stijl die perfect om gaat met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van badkamers en de nieuwste technologieën gebruikt om het optimale resultaat te behalen. Mensen die al eens een badkamer bij Voortman hebben samengesteld weten dat onze adviseurs hun kennis up-to-date is en dat een ontwerp altijd de nieuwste materialen en apparatuur bevat. Het mooie aan de markt van badkamers is dat hier meerdere keren per jaar ontwikkeling op plaatsvinden. Naast nieuwe douchekoppen en materialen, worden er ook ontdekkingen gedaan om meer gemak te realiseren of toch een extra luxe optie te ontdekken.

Badkamers Drenthe

Jij hebt de keuze, wij denken mee

Een badkamer samenstellen doe jij niet alleen en dat doen wij niet alleen, wij doen het samen. Het is een lastig proces, het samenstellen van een badkamer. Welke materialen wil jij gebruiken? Wil jij een bad of douche, of misschien wel beide? Kies jij voor grote vierkante tegels of voor kleine hexagon tegeltjes? Het zijn allemaal vragen waar jij mee om moet gaan en die je moet beantwoorden om jouw droombadkamer te realiseren. Om deze vragen makkelijker te beantwoorden staan onze adviseurs voor jou klaar! Zij zijn elke dag bezig met badkamers en hebben hierdoor een grote kennis over alles omtrent badkamers.

Onze adviseurs nemen jou mee in een rondje door de showroom en stellen jou een aantal vragen waar zij wijzer van worden. Jij kunt onder het genot van een kopje koffie of thee rustig jou ideeën en wensen uitleggen. Jij hoeft je niet druk te maken over het samenstellen, dat doen onze adviseurs. Kies welke elementen jij het liefste wil en onze adviseurs kiezen de beste combinaties voor jou.

Helemaal geen idee? Doe inspiratie op

Je kent het waarschijnlijk wel, de inspiratiepagina’s op Instagram, TikTok en Pinterest. Vooral het laatstgenoemde platform heeft heel erg veel pagina’s die jou kunnen ondersteunen. Jij bekijkt verschillende badkamers die hierop staan en bekijkt welke ideeën het beste bij jou en de ruimte die je hebt passen. Vaak kan jij hier al heel erg veel inspiratie uit halen, maar heb jij nog niet genoeg inspiratie opgedaan voor een goede keuze. Dan kan jij altijd in onze showroom meerdere keren rondkijken om inspiratie op te doen.

Wij verplichten jou niks en geven jou de volledige vrijheid om ook zelfstandig op ontdekking te gaan. De badkamers staan er niet voor niets. Maar wanneer jij al wel weet wat je wil en hoe je het wil, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen jou om jouw dromen te realiseren, ga goed in gesprek en geef jouw wensen aan. Hopelijk zien wij jou snel in Pesse. Koffie staat klaar!

ps. Wij hebben ook een winkel in Assen, daar ben jij ook altijd welkom.