Landelijke badkamer

Landelijke badkamers bij badkamerspecialist Voortman

Rustige kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen, zoals hout- en steensoorten. Dit is een manier om een bepaalde rust te creëren in een badkamer, de natuurlijke materialen in combinatie met de rustige kleuren geven een de ruimte een fris en gezond gevoel waar u de dag weer vol goeie moed kan beginnen. Wanneer u houdt van warmte en gezelligheid dan is de landelijke badkamer echt geschikt. Op zoek naar een badkamer waar u volledig tot rust kan komen? Dan is de landelijke badkamerstijl echt perfect voor u.

Landelijke stijl combineren met andere badkamerstijlen

Landelijke badkamers zijn heel erg makkelijk te combineren met andere stijlen, vaak zie je een combinatie van moderne elementen met landelijke elementen. Kies bijvoorbeeld voor houten elementen met een moderne inloopdouche en strakke kranen. Dan combineer je de landelijke stijl met een strakke badkamerstijl. Dit is een perfecte combinatie tussen warm en strak.

Houdt u meer van een klassiekere stijl? Bekijk dan eens een badkamer met landelijke elementen en bijvoorbeeld een badkuip op kleine pootjes. Hiermee kiest u voor de stijl van een klassieke landelijke badkamer.

Als laatste mogelijkheid van een combinatie die wij vaker terugzien, spreken wij van een landelijke industriële badkamer. Met deze stijl geven wij de badkamer een stoerdere uitstraling door te werken met industriële eigenschappen in de badkamer. Kijk bijvoorbeeld eens naar zwarte accessoires of elementen, hierdoor behoud de badkamer echt de industriële sfeer. Stoer maar rustig, een sfeer die niet te evenaren valt.

Zoals u al merkt kunt u heel veel verschillende kanten opgaan met een landelijke badkamer! Er is niet één stijl die niet te combineren valt met een landelijke badkamer. Dat is het leuke aan het proces van een nieuwe badkamer, in eerste instantie is de wens een landelijke badkamer. Maar wanneer er een moderne landelijke badkamer uit komt vinden de klanten het vaak nog mooier. Laat je dus ook enigszins verrassen door de werknemers van Voortman Pesse, badkamerspecialist Drenthe.

Badkamer in Zuidwolde
Landelijke badkamer bij Voortman

Landelijke badkamermeubels

Vaak vindt u in een landelijke badkamer meubels die een fantastische combinatie maken tussen oude- en nieuwe materialen, oud- of onbewerkt hout in combinatie met RVS of een ander materiaal kan een heel mooi resultaat opleveren in een badkamermeubel. Dan is de badkamermeubel echt de eyecatcher van de badkamer. Het badkamermeubel moet een goede combinatie hebben tussen design en handigheid, de opbergmogelijkheden moeten groot genoeg zijn om de spullen op te bergen in de badkamer. Maar daarnaast moet het badkamermeubel niet het design van de nieuwe badkamer verpesten, kies dus voor een meubel die handigheid met design combineert.

Badkamertegels in een landelijke stijl

Natuursteen is de beste optie voor de landelijke badkamer, met deze look behoud je het meest de landelijke stijl. Echt natuursteen is echter wel gevoelig voor vlekken door kalk in het water, hierdoor is het een lastige keuze om echt natuursteen in uw nieuwe badkamer te plaatsen. Een goede oplossing hiervoor zijn de keramische tegels met een natuurstenen look. Dit is dan de meest praktische optie! Zo heeft u het voordeel en het gemak van keramiek, met de uitstraling van natuursteen zoals marmer.

Maar naast natuursteen worden de tegels met een houtlook steeds populairder. En zijn deze tegels echt een hele goede keuze voor landelijke badkamers. In combinatie met andere elementen zullen deze tegels echt een hele mooie look creëren.

Landelijke badkamer laten ontwerpen

Bent u aan het nadenken of u een nieuwe badkamer wilt? Of bent u op zoek naar een bedrijf die uw kan helpen met het transformeren van uw huidige badkamer? Dan kan Voortman Pesse u verder helpen. Bij ons zijn onze adviseurs elke dag bezig met badkamers en keukens, hierdoor weten zij als geen ander hoe lastig proces een nieuwe badkamer plaatsen is. Kom langs in Pesse, bereik ons telefonisch of via de mail. Het is heel erg makkelijk om online een afspraak in te plannen.