Landelijke badkamer

Het uitkiezen van een nieuwe badkamer is natuurlijk superspannend. Je zult er nog jarenlang van willen genieten en het is de bedoeling dat je het over tien jaar nog steeds mooi vindt. Een mooi tijdloos geheel, dat is het streven. Toch kun je in badkamers vaak wel een stijlvoorkeur terugvinden. Zo kun je je badkamer toch aanpassen aan jouw smaak of de stijl van je woning. Eigenlijk is er heel veel mogelijk en nog meer om uit te kiezen. We kunnen ons ook heel goed voorstellen dat het lastig is om keuzes te maken, we helpen je hier dan ook graag bij!

Bijzondere tegels in een landelijke badkamer
Houten landelijke badkamers

Waarom landelijk?

Een landelijke badkamer staat voor veel mensen gelijk aan een gezellige en warme badkamer. Een badkamer waar je graag wilt zijn om te relaxen. Het past heel goed in een mooie, oude boerderij maar ook in een nieuwe woning kunnen de landelijke details ervoor zorgen dat je badkamer knus aandoet.

Landelijke elementen

Er zijn een aantal zaken die ervoor zorgen dat een badkamer een landelijke uitstraling krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door het kiezen van klassieke kranen of een mooie klassieke wasbak. Een mooie spiegel erboven met mooie omlijsting, of robuuste boeren tegels. Velen denken bij deze stijl ook al snel aan een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Het ligt er maar net aan hoever je wilt gaan in jouw landelijke badkamer, want je kunt het zo gek niet bedenken of Voortman Pesse kan het voor je regelen!

Bepaalde tegels geven een landelijke uitstraling aan een badkamer
Houten meubels geven een landelijke uitstraling aan een badkamer

Landelijk meubel

In je badkamer is het fijn om ook de nodige mogelijkheden te hebben om je spullen op te ruimen. Een mooi meubel mag dan ook niet ontbreken in jouw nieuwe badkamer. Het is goed om vooraf te bedenken welke spullen je allemaal hebt en hoe je dit in de toekomstige badkamer wilt gaan opruimen. Of je nu kiest voor kasten of voor laden, we kunnen het leveren in een mooie landelijke stijl. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende kleuren hout(look) badkamermeubelen, voor een mooi rustiek geheel.

Modern sanitair

Het kiezen voor een landelijke badkamer zegt natuurlijk niets over gebruiksgemak of luxe. Zo kunnen we jouw badkamer op zo’n manier samenstellen dat je voorzien bent van de nieuwste snufjes als een douchetoilet of bubbelbad. Uiteindelijk gaat het erom dat we alles op de juiste manier voor je samenstellen, zodat het geheel in balans is. De badkamerexperts van Voortman Pesse helpen je hier graag bij.

Landelijke tegels met modern sanitair
Albert leidt u graag rond in de showroom

Afspraak en ontwerp

Onze badkamer adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van jouw badkamer, vervolgens zullen zij de gemaakte keuzes verwerken in een mooi 3D ontwerp. Op die manier weet je precies hoe jouw badkamer eruit zal komen te zien en kom je niet voor verassingen te staan. Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs de tijd hebben om met jou door onze showroom te lopen en een ontwerp te maken? Dan raden we je aan om even een afspraak te maken, dit kan heel gemakkelijk online.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag, je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen of mailen. We horen graag!