Landelijke badkamer bij Voortman Pesse

Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer en houd je van materialen zoals hout, stenen en andere robuuste materialen kijk dan eens rond bij de landelijke badkamers van Voortman Pesse. Wij hebben in onze showroom in Pesse meerdere landelijke showroommodellen voor jou klaarstaan om te ervaren hoe een landelijke badkamer in een ruimte zou staan en wat de verschillende mogelijkheden zijn. De landelijke badkamer is tot de dag van vandaag razend populair, dat merk je ook heel erg in onze showroom. Veel klanten vragen naar de landelijke badkamerstijl wanneer ze binnen komen in de keukenshowroom van Voortman Pesse. Wij zijn ook heel erg enthousiast over deze stijl, de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat elke landelijke badkamer heel erg uniek is. De landelijke badkamerstijl is perfect als je houdt van warmte en gezelligheid in de badkamer, in deze sfeer kom je helemaal tot rust. Vooral door de natuurlijke materialen en warme kleuren. Verder op deze pagina lees je alles over de landelijke badkamerstijl.

Landelijke badkamer
Landelijke elementen in de badkamer

Verschillende landelijke elementen bij Voortman Pesse

Een badkamer in deze stijl is vaak geassocieerd met een rustgevende en hele warme uitstraling. Regelmatig wordt er gebruikgemaakt van betonlook elementen, deze look geeft een robuuste, natuurlijke maar ook stoere uitstraling. De stoere sfeer in je badkamer realiseren wordt vaak gerealiseerd door donkere kleuren samen met de natuurlijke materialen zoals de foto hiernaast. Kies voor een donkere basis binnen jouw landelijke badkamer! Denk hierbij aan de wandtegels die je kan combineren met lichtgrijze vloertegels, de combinatie van donkere elementen met lichtere materialen geven een bijzondere uitstraling. Voeg bijvoorbeeld een badkamermeubel toe met een houtlook en kies ook voor houten accessoires om die volledige landelijke stijl te creëren.

Landelijke badkamermeubels

Kenmerkende elementen in de landelijke badkamermeubel is het gebruik van natuurlijke houtsoorten en warme kleuren. In de landelijke badkamerstijl zie je heel veel badkamermeubels in houtsoorten terugkomen. Houtlook wordt niet alleen gebruikt in badkamermeubels maar ook in accessoires en tegels in de badkamer. De houtlook in landelijke badkamers heeft een natuurlijke en warme uitstraling en dat sluit zeer goed aan bij de landelijke badkamerstijl.

Naast de houtlook zie je ook veel de betonlook en natuurstenen terugkomen in de landelijke badkamerstijl van Voortman Pesse. Dit zijn echt veelgebruikte materialen in de landelijke stijl. Vaak worden deze desbetreffende materialen gebruikt voor het badmeubel en het wastafelblad. Bij ons in de showroom zie je ook steeds vaker de traditionele landelijke keukens terugkomen als vraag vanuit de klant. Hieronder vallen bijvoorbeeld de rechte badkamerspiegels of kleine badkamertegeltjes. Het kiezen van een juist badkamermeubel is niet gemakkelijk en bij Voortman willen we jou heel graag helpen hierbij. Kies het juiste formaat en de juiste stijl.

Landelijk badkamermeubel bij Voortman Pesse

Inspiratie voor landelijke badkamers

Bij Voortman Pesse verkopen we voornamelijk complete badkamers, maar ook renovaties aan landelijke badkamers zijn wel eens mogelijk. Heb jij al duidelijk voor ogen hoe jouw badkamer eruit moet komen te zien dan staan onze adviseurs voor jou klaar om deze wensen te bespreken. Heb jij nog niet echt een idee en wil je eerst inspiratie opdoen en advies van onze experts verkrijgen dan is dat ook helemaal mogelijk. Ook op onze website kan je rondkijken en al wat inspiratie krijgen voor jouw landelijke badkamer. Hierdoor ontdek jij welke stijl en elementen het beste bij jou passen en stel je een badkamer samen die volledig voldoet aan jouw wensen.

Combineer verschillende stijlen met de landelijke badkamerstijl

Het is heel erg leuk en interessant om verschillende badkamerstijlen met elkaar te combineren, kies voor combinaties van stijlen om jouw keuken echt uniek te maken. Natuurlijke elementen samen met een landelijke badkamer is een combinatie die je heel vaak terug ziet komen. Voornamelijk in moderne badkamers zie je dit heel erg vaak! Hierdoor krijgt jouw landelijke badkamer een strakke, luxueuze uitstraling.

Een andere combinatie die we vaak terug zien komen is de landelijke badkamer met industriële elementen. Denk hierbij aan donkere elementen, zoals zwarte kranen of andere zwarte accessoires. Maar ook aan donkere natuurstenen in je badkamer.

Landelijk badkamermeubel bij Voortman Pesse

Maak een afspraak voor jouw landelijke badkamer bij Voortman Pesse

Heb jij al een beetje inspiratie opgedaan voor jouw landelijke badkamer en ben je op zoek naar een keukenzaak die voor jou klaarstaat? Maak dan een afspraak bij Voortman Pesse om je badkamer van de mooiste materialen en het beste design te voorzien. Onze adviseurs geven jou graag vrijblijvend advies in de zoektocht naar jouw perfecte landelijke badkamer.