Voortman Pesse is één van de MHK Keukenexperts

De MHK KeukenExpert is hét adres voor eersteklas keukens, een gedegen advies en de perfecte montage van je nieuwe keuken. Bij de MHK KeukenExpert staat de klant centraal, wij nemen dan ook alle tijd om je wensen te bespreken.

MHK: de grootste inkooporganisatie in Europa op het gebied van keukens. Dat betekent niet alleen de beste keukens, maar ook altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Voortman is trots MHK Keukenexpert!

MHK Keukenexpert Voortman Pesse
MHK Keukenexpert Voortman Pesse

MHK Keukenexpert

Bij MHK KeukenExpert begint uw zoektocht naar een nieuwe keuken of keukenrenovatie. Wij bieden inspiratie en informatie over de nieuwste keukentrends en laten u zien hoe u uw droomkeuken kunt plannen en realiseren.

MHK KeukenExpert maakt deel uit van de MHK Groep Nederland. Alle aangesloten keukenstudio’s zijn lid van deze groep, die onderdeel is van de MHK Group AG.

Sinds 1992 ondersteunt MHK Nederland haar partners in de keuken- en sanitairvakhandel met een uitgebreid dienstenaanbod om succesvol te blijven en te groeien op deze markt. Op dit moment werkt MHK Group samen met ongeveer 245 handelspartners in Nederland, die kunnen profiteren van eersteklas inkoopcondities en een breed scala aan diensten, marketingconcepten en merken die speciaal zijn afgestemd op deze doelgroep.

AEG bij Voortman
Bosch bij Voortman

MHK KeukenExpert staat garant voor:

Zelfstandigheid en onafhankelijkheid; ondernemers met hart voor de zaak

Specialisatie in inbouwkeukens; in élke stijl

Advisering, plaatsen, monteren en (ver)bouwen door eigen vakmensen

Keukens en apparatuur van gerenommeerde A-merken

Keukenrenovatie! Wij leveren ook nieuwe inbouwapparatuur voor uw bestaande keuken

Duidelijk prijsvoordeel door gezamenlijke inkoop via de grootste Europese inkooporganisatie

Glasheldere afspraken en geven van alle gewenste informatie

Persoonlijke begeleiding; van advies tot oplevering

Een advies dat aansluit op jouw budget, zonder uitgebreide poespas, maar altijd praktisch, passend en in alle facetten afgestemd op je wensen. Daar tekenen wij voor!

Witte keuken bij Voortman Pesse
Moderne keuken bij Voortman Pesse
Keuken op maat bij Voortman Pesse