Siemens

Van koken en bakken weer een hobby maken? Met de apparaten van Siemens gaat dat zeker lukken! Door handig gebruik te maken van de laatste technologieën en snufjes, biedt Siemens een breed assortiment apparaten die het koken en bakken een stuk gemakkelijker maken. De apparaten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een prachtig design.

Siemens Vaatwassers

Een echte Siemens vaatwasser zorgt voor betere prestaties in jouw keuken! Ze maken je vieze vaat nog efficiënter en sneller schoon, dan je gewend bent. De vaatwassers zijn vrijstaand in een prachtig design leverbaar of als inbouw met een front dat geheel passend is bij je keuken.

Wil je meer weten over Siemens Vaatwassers? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

Vaatwassers van Siemens
Koelkasten en vriezers van Siemens

Siemens Koelkasten en vriezers

Voortman Pesse heeft koelkasten of vriezers in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit inbouwkoelkasten, inbouwvriezers of een mooie vrijstaande koelkast of vriezer. De koelkasten en vriezers zijn voorzien van een speciale technologie die ervoor zorgt dat er veel minder condens ontstaat. Ben je een échte wijnliefhebber? Vraag ons dan eens naar de wijnkoelkasten. Deze zorgen er voor dat je gehele wijncollectie in de juiste klimaten bewaard kan worden!

Wil je meer weten over Siemens koelkasten en vriezers? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

Siemens Bakovens

De bakovens van Siemens zijn niet alleen prachtig ontworpen, maar werken ook heel eenvoudig. Zo hoef je nooit lang te zoeken. De bakovens prikkelen al uw zintuigen tijdens het koken, in positieve zin. Ze bieden meer kookopties en mogelijkheden dan ooit te voren. Denk hierbij aan modellen die uitgebreid zijn met magnetron- of stoomfunctie. De diverse modellen zijn te verkrijgen in vele vormen en maten. Zo past de bakoven in elke keuken!

Wil je meer weten over Siemens Bakovens? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

Ovens van Siemens
Stoomovens van Siemens

Siemens Stoomovens

Koken met de nieuwste technieken? Dat gaat zeker lukken met de Siemens stoomovens. Je kunt kiezen uit koken met stoom of het ‘normale’ rooster met hete lucht. Wil je dit combineren? Dat kan ook! Dankzij de stoomfunctie tover je de heerlijkste vlees-, vis- en groentegerechten op tafel. Wil je graag eens brood, taart of gebraad maken? Dat kan met de heteluchtfunctie. Aangezien het voedsel wordt gestoomd, blijven smaken, vitaminen en voedingsstoffen veel beter behouden. Dit maakt een stoomoven tot een gezondere optie, dan de reguliere ovens en bakplaten. Je warmt de, vooraf bereide, gerechten ook nog eens razendsnel op. Hartstikke handig dus!

Wil je meer weten over Siemens Stoomovens? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

Siemens Kookplaten

Bij Voortman hebben we diverse kookplaten van Siemens in ons assortiment:

  • De welbekende inductiekookplaten, die een pan ontzettend snel verwarmen en die zelf snel weer koud zijn.
  • Inductiekookplaten met geïntegreerde afzuigsystemen.
  • Gaskookplaten: traditionele gaskookplaten met de laatste opties.
  • Keramische kookplaten: gemakkelijk te reinigen en nog hartstikke mooi ook!

Wil je meer weten over Siemens Kookplaten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

Siemens kookplaten
Afzuigkappen van Siemens

Siemens Afzuigkappen

De afzuigkappen van Siemens; hiermee maak je het design in je keuken helemaal af. De strakke kappen, die gemaakt zijn van zwart glas, zijn voorzien van strakke RVS-belijning. Dit zorgt voor een geweldige uitstraling. De afzuigkappen kunnen op diverse manieren geïnstalleerd worden in jouw keuken, bijvoorbeeld aan de wand gemonteerd of boven een kookeiland.

Ook hebben wij systemen die in het werkblad geïntegreerd kunnen worden of volledig verborgen gemonteerd worden. Deze zijn werkend te bewonderen in onze showroom!

Wil je meer weten over Siemens Afzuigkappen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

Siemens Laden

Heb je het eten iets te vroeg klaar gemaakt? Dit is geen probleem met de laden van Siemens. Hiermee houd jij je gerechten lekker warm. We hebben zelfs laden in ons assortiment, waarmee je kunt vacumeren. Alle laden zijn leverbaar in combinatie met of zonder ovens.

Wil je meer weten over Siemens Laden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!