Quooker

Wat heerlijk dat je nu niet meer hoeft te wachten op je ouderwetse fluitketel of waterkoker! Met het inmiddels bekende systeem van Quooker tap je meteen 100°C kokend water uit de kraan. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gefilterd, koud of bruisend water uit de kraan te halen. Bij Voortman Badkamers Keukens & Tegels hebben we diverse Quooker-systemen.

Hoe werkt het?

Een Quooker-systeem bestaat uit meerdere onderdelen. Je hebt niet alleen de kraan op je aanrecht, maar er zit ook een reservoir verstopt onder het aanrecht. Hierin zit het kokende water op je te wachten. Dankzij de goede isolatie gaat de warmte niet verloren. Je kunt het vergelijken met een thermosfles. Wat is het voordeel? Door de isolatie heb je maar een beetje energie nodig (10 watt) om het water heet genoeg te houden. Het reservoir is rechtstreeks verbonden met de waterleiding. Op het moment dat je heet water tapt, wordt het reservoir aan de andere kant meteen bijgevuld.

Quooker vindt u bij Voortman Pesse

Omdat wij diverse systemen van Quooker leveren, heeft u niet alleen de keuze uit kokend, koud of bruisend water maar ook uit diverse reservoirs. Zo hebben wij reservoirs van drie en zeven liter water, maar ook reservoirs die geschikt zijn voor koud én warm water! Sommige van deze reservoirs hebben zelfs energielabel A. Ook voor de kranen zelf hebben wij meerdere opties: een ronde of rechthoekige vorm of zelfs een kraan met een flexibele uittrekslang! Ideaal voor tijdens het voorspoelen of afwassen van je vieze vaat!

Wil je meer weten over de Quooker? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!