Keuken kopen

Toe aan de keuken van je dromen?

Het kopen van een keuken is natuurlijk ontzettend leuk en spannend! Het is een aankoop die je immers niet dagelijks doet en je weet wel ongeveer wat je mooi vindt, maar het is lastig om dit te vertalen naar de keuken in jouw huis. Om hier de juiste keuzes in te kunnen maken, heb je bij het kopen van een keuken ontzettend veel aan het advies van een keukenexpert. Bij het kopen een keuken is het niet alleen van belang welke uitstraling jouw keuken moet krijgen, ook het maken van de juiste keuze in apparatuur is erg belangrijk om de keuken te laten functioneren op de manier waarop jij graag wilt.

Je droomkeuken werkelijkheid laten worden? Kom inspiratie opdoen in onze showroom; we helpen je graag!

Voortman Pesse

Bij Voortman in Pesse ben je verzekerd van goed advies in alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een keuken. Onze experts zitten al jaren in het vak en voelen daardoor precies aan wat de beste keuze is voor jouw droomkeuken. Of je nou houdt van een heel landelijke of juist een strakke, moderne keuken, wij hebben voor ieder wat wils. In onze ruim opgezette showroom laten we de verschillende mogelijkheden zien voor het kopen van jouw keuken. We laten verschillende materialen zien, verschillende stijlen en ook verschillende soorten apparatuur. Zo weet je zeker dat je bij het kopen van jouw keuken, precies de juiste keuzes maakt.

Hoe werkt dat?

We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt, want alleen dan kun je de juiste beslissingen nemen die horen bij het kopen van jouw keuken. We zorgen er daarom voor dat je hartelijk wordt ontvangen in onze showroom, een lekker kopje koffie kan hierbij natuurlijk niet ontbreken! Samen met onze keukenexperts, zul je eerst je wensen en budget rustig door gaan nemen. Op die manier weten onze experts al een beetje wat voor jou belangrijk is bij het kopen van je keuken en hebben ze een idee bij wat je wilt. Ook is het belangrijk om te weten in wat voor ruimte die keuken dan moet gaan komen. Zo kunnen we goed met je mee denken over opstelling en het gebruik van jouw keuken.

Na een rondje showroom zul je een nog beter idee hebben van wat je wilt en wat we allemaal kunnen bieden. Een onderdeel van onze showroom is onze sample ruimte, hier hebben we van alle mogelijkheden een staal beschikbaar zodat we alle kleuren en materialen mooi op elkaar kunnen afstemmen.

De keukentekening

Op basis van alles wat er is besproken, kunnen onze experts een mooie tekening maken. Hierin zie je een mooi voorbeeld van hoe je keuken er uit komt te zien, met een voorbeeld van de materialen en apparatuur die je hebt uitgezocht. Op basis van deze materialen en tekening, maken we een duidelijke offerte waarbij je precies kunt zien wat het allemaal gaat kosten. Ook nemen we je mee in wat je precies van ons kunt verwachten en wanneer we de keuken leveren en plaatsen.

Contact

We vinden het belangrijk dat het kopen van een keuken een feestje is, dat je blij bent met het resultaat en hier jaren plezier van kunt hebben. Heb je nou toch nog wat vragen of wil je een afspraak maken in onze showroom? Neem dan vooral even contact met ons op!

Dit kan door te bellen naar het nummer: 085 – 7605 032. Het is ook mogelijk om online een afspraak met ons te maken of gebruik te maken van mail of ons contact formulier. Tot ziens!

Direct online een afspraak maken: