Keukens in Drenthe

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken in Drenthe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment keukens van hoge kwaliteit die volledig naar jouw wensen kunnen worden aangepast.
Onze keukens zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch en functioneel. We hebben keukens in diverse stijlen, van modern tot klassiek en landelijk. Daarnaast bieden we ook verschillende materialen aan, van hout tot kunststof en hoogglans.
Bij ons staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Onze keukenexperts luisteren naar jouw wensen en adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe keuken perfect aansluit bij jouw smaak en wensen. Naast het leveren en plaatsen van jouw nieuwe keuken, bieden we ook een uitgebreide nazorg en garantie. Zo kun je nog jarenlang genieten van jouw nieuwe keuken zonder zorgen.|
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag verder!

Keukenstijlen bij Voortman in Pesse

Als je een nieuwe keuken gaat kopen, is het goed om te weten welke keukenstijlen er zijn. Bij ons vind je een breed assortiment aan keukenstijlen, van modern en strak tot klassiek en landelijk.

  • Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistisch design. Bij deze keukenstijl wordt vaak gebruik gemaakt van hoogglans materialen en moderne technologieën, zoals inbouwapparatuur en slimme opbergsystemen.
  • Een klassieke keuken heeft daarentegen vaak een wat meer sfeervolle uitstraling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en steen, en zijn er vaak veel details en ornamenten te vinden.
  • Een landelijke keuken is de perfecte keuze als je van een gezellige en warme sfeer houdt. Bij deze keukenstijl wordt veel gebruik gemaakt van hout, en worden vaak natuurlijke kleuren en texturen gebruikt.
  • Naast deze drie grote stijlen zijn er nog talloze andere keukenstijlen mogelijk, zoals een industriële keuken met stoere elementen zoals beton en metaal, of een Scandinavische keuken met een lichte en frisse uitstraling.

Bij ons kun je terecht voor al deze verschillende keukenstijlen, en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning en smaak. Onze keukenexperts luisteren naar jouw wensen en adviseren je over de verschillende mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe keuken perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Afspraak maken voor een nieuwe keuken bij Voortman Pesse

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je graag een afspraak maken bij Voortman Pesse? Dat kan heel eenvoudig! Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we samen jouw wensen en ideeën bespreken. Zo zorgen we ervoor dat we een keuken ontwerpen die perfect aansluit bij jouw smaak en budget. Een afspraak maken is heel gemakkelijk. Je kunt via onze website het contactformulier invullen, of ons telefonisch bereiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Tijdens het adviesgesprek krijg je de gelegenheid om onze showroom te bekijken en alle verschillende mogelijkheden te ontdekken. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en ideeën, en adviseren je graag over de beste keuzes voor jouw nieuwe keuken. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw keuken. We maken een 3D-tekening waarin je precies kunt zien hoe jouw nieuwe keuken eruit gaat zien. Zo krijg je een goed beeld van het eindresultaat en kun je nog eventuele aanpassingen laten maken. Bij Voortman Pesse ben je verzekerd van kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw droomkeuken te realiseren. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden!