Keukeninspiratie in Pesse

Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken en weet jij niet waar je moet beginnen? Dat begrijpen wij helemaal, wij zien veel klanten binnenkomen met veel vragen. Wij willen deze vragen bij Voortman graag meteen beantwoorden, vandaar dat wij onze site zo uitgebreid mogelijk hebben opgebouwd. Wij geven onze klanten en bezoekers meteen op de site de mogelijkheid om bezig te gaan met inspiratie opdoen voor hun nieuwe keuken of badkamer. Wij hebben een grote hoeveelheid aan voorbeelden van keukens op de site staan, kijk rustig rond en maak daarna een afspraak. Dan kan jij onze showroom gaan bekijken en vanuit hier een keuze maken voor jouw nieuwe keuken. Bij Voortman Pesse & Assen proberen wij altijd de nieuwste showroommodellen te gebruiken, daarnaast hebben wij kennis over het nieuwste apparatuur en materialen. Op zoek naar een echte keukenspecialist in de regio, koffie staat klaar bij Voortman Pesse en ook in Assen natuurlijk.

Welke keukenstijlen zijn nu populair?

Klanten willen vaak keukens hebben in de stijl die andere klanten ook vaak willen, dus een bepaalde trend op de markt. Deze trend wordt vaak ingevuld door de nieuwste materialen en apparatuur. Omdat de trend de afgelopen jaren zwart was met natuurlijke materialen zien wij deze keukens ook terug in de nieuwste collecties. De nieuwste trend is het landelijke wonen, dus een landelijke keuken met een speciale kleur. Het belangrijkste om niet te vergeten is natuurlijk het duurzaam koken, dus een duurzame keuken met inductieplaten en zo min mogelijk gas gebruik. Er zijn zoveel verschillende trends momenteel op de markt, hierdoor is het heel erg lastig om een keuze te maken in jouw nieuwe keuken.

Complete industriële keuken
Complete houten landelijke keuken bij Voortman Pesse

Voortman Pesse, specialist in badkamers en keukens

Specialisme is heel erg belangrijk in de massa van bestaande keukenzaken, er zijn zoveel keukenzaken maar hoe onderscheidt Voortman Pesse zich als keukenbedrijf. Wij weten als geen ander dat we het anders doen als de grote ketens in Nederland. Onze kennis over keukens in de regio Drenthe wordt elke week groter, wij plaatsen elke maand nieuwe keukens in Drenthe. Wij weten vaak hoe wij de mooiste keukens kunnen plaatsen in een lastige ruimte, terwijl andere keukenzaken hierdoor vaak voor de makkelijke opties kiezen. Wij willen het mooiste en het beste voor jou! Elk project nemen wij heel erg serieus en daardoor kunnen wij zeggen dat wij voor iedereen in de regio Drenthe de keukenspeciaalzaak zijn. Onze adviseurs adviseren jou graag over alle verschillende mogelijkheden want er is heel erg veel mogelijk. En hoe lastig de keuzes soms zijn, ondersteunen onze medewerkers jou volledig in dit proces. Neem de tijd die jij nodig hebt en kom bij ons langs om de nieuwste keukens te aanschouwen. Hopelijk zien wij jou snel! Zeg het voort-man.