Keukenzaak Drenthe

Keukenexpert in Drenthe

Voortman is dagelijks bezig met het plaatsen van nieuwe keukens en het ontwerpen van nieuwe keukens in de regio van Hoogeveen, Drenthe. De centrale ligging van ons bedrijf biedt ons vele mogelijkheden en ons vestigingspunt in Pesse is perfect gelegen. We hebben één vestiging die zeer centraal in Drenthe ligt, waardoor we onze opdrachten kunnen uitvoeren in zowel het noorden als het zuiden van de regio. Door onze locatie kunnen we klanten in de hele Drenthe regio voorzien van gespecialiseerd keukenadvies en fantastische keukens. Het bereik van ons bedrijf is groot, wat voor u als klant erg prettig is. Ons doel is om iedereen te voorzien van de keuken van hun dromen en we doen er elke dag ons uiterste best voor. We werken samen met merken die hoogwaardige kwaliteit leveren en bij Voortman nemen we service heel serieus. Dit maakt ons een echte keukenspecialist in de regio Drenthe.

Overweeg je om vanuit de Randstad naar het noorden te verhuizen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Door de stijgende huizenprijzen in de randstad kiezen veel mensen ervoor om te verhuizen naar het noorden, zuiden of oosten van Nederland. Een verhuizing kan al een hele uitdaging zijn en dan moet je ook nog eens je hele interieur opnieuw samenstellen, waaronder een nieuwe keuken. Dit proces kan erg lastig en tijdrovend zijn, daarom willen we bij Voortman onze klanten graag ondersteunen. We zien steeds vaker dat klanten vanuit de randstad bij ons in de buurt van Hoogeveen terechtkomen en we helpen hen graag bij het proces van het samenstellen van hun nieuwe keuken. Bij Voortman realiseren we al uw wensen in een prachtige keuken. Dus als u overweegt om vanuit de randstad naar het noorden of oosten te verhuizen, dan kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe keuken. Met de lagere huizenprijzen in deze regio’s heeft u wellicht meer budget om te besteden aan een mooie keuken en kunt u genieten van het rustigere wonen.
Keuken in Drenthe
Drentse Keukens

Bij ons is het streven om klanten een eerlijk en oprecht persoonlijk advies te bieden

Bij Voortman vinden we het belangrijk om onze klanten een eerlijk en oprecht persoonlijk advies te geven wanneer we hen adviseren over hun nieuwe keuken. We willen dat onze klanten zich gehoord voelen in hun wensen en behoeften, en daarom streven we ernaar om een advies op maat te geven. Het is pas echt de keuken van uw dromen wanneer uw wensen volledig zijn geïntegreerd in het ontwerp van de nieuwe keuken. Helaas hebben we uit de ervaringen van bestaande klanten begrepen dat dit bij grote keukenzaken in de regio niet vaak voorkomt, of in ieder geval minder vaak gebeurt. Bij Voortman nemen we de tijd om een persoonlijk proces te starten wanneer u bij ons langskomt. Onze adviseurs luisteren zorgvuldig naar uw wensen en samen werken we toe naar de keuken van uw dromen. Ons team van adviseurs doet er alles aan om u van het beste advies te voorzien en zo het proces zo persoonlijk en zorgvuldig mogelijk te maken.