Keuken samenstellen in Drenthe

502.120 mensen, 222.906 adressen met een woonfunctie. Dat is het aantal inwoners van onze mooie provincie Drenthe, en daarna de hoeveelheid aan woonadressen. Dat betekent ook dat er 222.906 mogelijkheden zijn om een nieuwe keuken te plaatsen. En daar wil Voortman hun uiterste best voor doen, nieuwe keukens zijn onze passie. Hierdoor kunnen wij ons plezier vinden in het ontwerpen en plaatsen van de mooiste keukens. Maar waarom moet u nou een nieuwe keuken samenstellen bij Voortman? Daar zijn verschillende redenen voor, naast de kwaliteit in keukens die wij leveren willen wij ook de beste service aan onze klanten geven die wij mogelijk kunnen maken. Wij proberen deze twee onderdelen op een bepaald niveau te krijgen, dit doen we door onszelf elke dag uit te dagen. Onze werknemers doen dit, maar ook onze klanten zorgen ervoor dat wij elke dag bezig zijn met ontwikkelingen.

Keukens bij Voortman in Pesse
De nieuwste keukens in Drenthe

Volledig zelf samenstellen van jouw keuken

Keukens bestaan uit een aantal verschillende onderdelen, deze onderdelen kan jij helemaal naar je eigen wens inrichten. Maar door middel van een goed en onderbouwd advies van de keukenadviseurs van Voortman Pesse komt er een gerealiseerd ontwerp. Dit ontwerp houdt volledig rekening met jouw wensen, budget en dromen. Onze taak is om ervoor te zorgen dat jouw dromen werkelijkheid worden, zorg dat dromen geen dromen blijven. Dit geldt niet alleen voor de vorm van jouw keuken, maar ook voor bepaalde merken van apparatuur of het materiaal van de keuken.

✅ Jouw eigen wensen doorvoeren in je nieuwe keuken

✅ Zelf het merk van je keukenapparatuur kiezen

✅ Kies welk materiaal het beste is in jouw inrichting

Apparatuur van verschillende merken

Bij Voortman werken wij met heel veel verschillende merken samen om de mooiste keukens te realiseren. Wij willen het nieuwste apparatuur bij Voortman laten zien in onze showroom, dus ook alle nieuwste ontwikkelingen. Technische hoogstandjes samen met de mooiste strakke designs zorgen voor echt een hele nieuwe sfeer in onze showroom. Merken zijn elk jaar bezig met nieuwe lijnen lanceren en het innoveren van de huidige situatie. De laatste jaren gaat het steeds meer over duurzaamheid en dat merken wij ook in het nieuwste apparatuur dat wij krijgen van onze leveranciers.

Bosch bij Voortman Pesse
AEG bij Voortman
Pelgrim bij Voortman Pesse