Uw keuken renoveren in Drenthe

In de laatste jaren zien wij steeds meer klanten in onze showroom komen die hun huis een make-over willen geven. En vaak is de eerste stap een nieuwe keuken. Een bestaande keuken renoveren is een hele opgave en niet voor iedereen even makkelijk. Het hele proces van een keuken renoveren is vaak langer dan dat mensen verwachten. En er komen veel vragen bij kijken, wat kost het renoveren van een keuken? Hoe lang gaat het duren om de keuken te vervangen? Deze vragen worden beantwoordt door onze adviseurs. Wij ondersteunen u in het lastige proces, wij geven u inspiratie en laten u alle verschillende mogelijkheden zien. Vaak komen wij er door een mooie samenwerking helemaal uit en kunnen wij uw keuken vervangen met al uw wensen doorgevoerd in het ontwerp.

Keukenstijlen voor uw renovatie

Bij Voortman Pesse zijn wij druk bezig om onze showroom up-to date te houden. De nieuwste stijlen qua keukens en badkamers zijn vertegenwoordigd in onze showroom. Zwarte keukens, landelijke keukens of toch een witte keuken? Bij Voortman Pesse kunt u precies bekijken wat bij u past. De nieuwste keukentrends zijn terug te vinden in onze showroommodellen en ook het nieuwste keukenapparatuur kan je terug vinden in de keukens in onze showroom.

✅ De nieuwste trends in de showroom

✅ Onze adviseurs staan voor u klaar

✅ Onder het genot van heerlijke koffie

Voortman Pesse staat voor uw klaar

Onze adviseurs willen u graag ondersteunen in het proces van de keukenrenovatie. Wij helpen u met de lastigste keuzes en kunnen meedenken in de wensen en behoeftes in uw keuken. Als er problemen zijn met het budget denken wij mee in alternatieve opties en zorgen wij dat uw keuken een eyecatcher blijft in uw huis. Bij Voortman Pesse staan de nieuwste modellen in de showroom, u kunt inspiratie opdoen en een kennismakingsgesprek maken met één van onze adviseurs. Bij Voortman staat de klant centraal en willen wij u helpen met uw droomkeuken.

Kom snel langs in Pesse, of neem snel contact met ons op. U kunt via onze site een afspraak inplannen. U kunt ook ons ook telefonisch bereiken op 0528-760 021 als u toch nog vragen heeft of stuur gerust een mailtje naar info@voortmanpesse.nl.