Keuken in Pesse

Ben jij toe aan een nieuwe keuken in Pesse? Kom dan eens langs bij Voortman Pesse! Bij ons heb je keuze uit een ruim aanbod aan mooie keukens voor elke gewenste stijl. Kies bijvoorbeeld voor een Landelijke, Moderne of Industriële keuken. Daarnaast kun je ook kiezen om een zwarte keuken te plaatsen in een van deze stijlen. Denk bij de aanschaf van een nieuwe keuken ook eens aan een Waterontharder van Omega.
Weet jij nou nog niet welke stijl bij jou past, lees dan snel verder en dan helpen wij je graag op weg!

Moderne keuken zwart met carbon
landelijke keukens van Keller

Landelijke keuken

Een Landelijke keuken in Pesse is erg populair. Deze keuken maakt gebruik van deuren met lijstwerk of groeven. Daarnaast heeft een Landelijke keuken een luxe aanrechtblad, mooie deurgrepen en klassieke kranen en spoelbakken. Verder zien we in een Landelijke keuken een fornuis wat compleet losstaat van het aanrecht. Ben iemand die graag in de keuken staat? Dan biedt een Landelijke keuken een mooi ruim fornuis, met vaak minimaal 5 pitten en een grote oven.
Heb jij een nieuwbouw woning en ben jij opzoek naar een keuken in Pesse? Dan hebben wij verschillende opties om elektrisch te koken.

Moderne keuken

Is een Landelijke stijl helemaal niks voor jouw keuken in Pesse? Kijk dan eens naar een moderne keuken. Wil jij graag mooie grepen op je keuken, dan kan dit op een hele strakke en moderne manier worden toegepast. Naast hoogglans kun je ook tegenwoordig vele andere kleuren kiezen voor een moderne keuken.
Een moderne keuken bestaat uit een aantal verschillende kenmerken. Zo maakt een moderne keuken gebruik van strakke lijnen, vlakke deurfronten, gladde materialen en nog vele andere unieke kenmerken. Met een minimalistisch design heb jij straks een mooie moderne keuken in Pesse. Naast het minimalistische design staat functionaliteit voorop binnen een moderne keuken.

Industriële keuken

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Industriële keuken in Pesse. Bij Voortman bieden we hulp bij het vinden van de ideale Industriële keuken. Net als bij een Moderne keuken, maakt een Industriële keuken ook gebruik van strakke lijnen. Daarnaast zien we veel gebruik van ruwe materialen, een betonlook, staal en hout. Met een robuust uiterlijk geef jij jouw keuken in Pesse een unieke look. Ook een dik aanrechtblad van stevig materiaal kenmerkt een Industriële keuken. Om deze keuken helemaal af te maken, kijken we naar de details. Zo zijn er talloze opties voor handgrepen, kranen en kleuren. Alles is mogelijk, dus stel nu jouw droom keuken in Pesse samen!

Contact

Of je het nou al helemaal voor je ziet, of als je er nog niet helemaal uit bent, bij Voortman Pesse staan we voor je klaar! Met het beste advies en een showroom vol voorbeeldkeukens kijken we naar de mogelijkheden in jouw keuken in Pesse. We beginnen met afspraak om de eerste ideeën door te spreken. Daarna aan we aan de slag met een 3D ontwerp om jou ervan te verzekeren dat jouw nieuwe keuken helemaal naar wens geplaatst zal worden.
Ben jij al helemaal enthousiast voor jouw nieuwe keuken in Pesse? Neem dan snel contact met ons op en dan zien we je graag snel terug in onze showroom!

Maak een afspraak met Voortman