Keuken in Beilen

Voor een nieuwe keuken in Beilen staat Voortman graag voor je klaar. Met keuze uit een ruim assortiment vinden we de juiste keuken voor in jouw huis. Onze keukenexperts helpen jou met het maken van de juiste keuze. Denk al een vast eens na over welke uitstraling jij in je keuken wil hebben. Daarnaast is het van belang om te weten welke apparaten je in jouw nieuwe keuken in Beilen wil hebben. Natuurlijk helpen wij je graag op weg bij het opdoen van e eerste inspiratie. Lees daarom snel verder…

Verschillende stijlen

Bij Voortman hebben we een aantal verschillende stijlen voor jouw nieuwe keuken in Beilen. Het is natuurlijk een mooie, maar spannende aankoop. Daarom is het van groot belang dat je goed nadenkt over wat jij precies wil. Zo heb je keuze uit een landelijke keuken, moderne keuken of een industriële keuken. Daarnaast is het ook mogelijk om een zwarte keuken in een van deze stijlen te nemen.

Landelijke keuken

Een landelijke keuken is heel erg populair. Wil jij nou echt sfeer en gezelligheid in jouw keuken in Beilen brengen? Dan is de landelijke keuken echt iets voor jou. Bij een landelijke keuken zie je veel aandacht voor detail, mooie afwerkingen en worden er rustieke tegels gebruikt. De typerende kenmerken zijn vooral de keuze voor details. Deuren met lijstwerk of groeven zien we dan ook steeds vaker terug komen. De opstelling van de keuken en het al dan niet gebruik van bovenkastjes is tegenwoordig niet meer van groot belang. Verder zien we in een landelijke keuken ook vaak een losstaand fornuis. Je zou dit als een vereiste kunnen zien voor een landelijke keuken.

landelijke keukens van Keller

Moderne keuken

Bij een moderne keuken denken we meteen aan en greeploze, hoogglans witte keuken. Maar tegenwoordig is het begrip zeer verruimd. Zo zien we dat bepaalde grepen en handvaten op een mooie strakke manier kunnen worden toegepast. Daarnaast heeft een moderne keuken tegenwoordig ook steeds vaker een andere kleur. Ook hoogglans is niet meer de enige afwerking die je in een moderne keuken ziet.
Wil je een keuken in Beilen met strakke lijnen, greeploze óf strakke grepen, moderne en nieuwe apparatuur, vlakke deurfronten, ingebouwde verlichting en gladde materialen? Kies dan voor een van onze moderne keukens!

Industriële keuken

Er zijn een aantal kenmerken die niet mogen ontbreken in een landelijke keuken in Beilen. Door een robuust geheel te creëren, krijg je een industriële keuken. Hierbij is een combinatie van de volgende kenmerken vereist:

  • Strakke lijnen
  • Ruwe materialen
  • Beton (look)
  • Staal
  • Hout

Bij een industriële keuken zie je vaak een mooi en dik aanrechtblad, kasten met een betonlook of ruw eiken en stalen grepen. Door deze elementen te combineren geef je jouw keuken een echte industriële look.

Zwarte keuken

Een zwarte keuken is tegenwoordig heel populair. Je ziet het bijna in elk magazine wel voorbij komen. Dat komt omdat deze perfect te combineren is met allerlei verschillende stijlen. Zo kun je bij een moderne zwarte keuken denken aan gladde materialen. Deurfrontjes zien we tegenwoordig vaak in een matzwarte uitvoering. Kies je voor een zwarte industriële keuken, dan kun je dit heel goed combineren met beton, hout en metaal. Tot slot kun je een landelijke keuken ook omtoveren tot een zwarte keuken. Door zwarte details toe te voegen, kun je een klassieke landelijke keuken voorzien van een modern jasje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwart aanrechtblad, spoelbak of kraan.

Zwarte keuken
Albert heeft de koffie klaar

Kom langs in onze showroom

Heb je interesse in een van onze keukens of heb je hulp nodig van een van onze experts? Maak dan snel een afspraak en kom een keer langs in onze showroom in Pesse. We lopen graag samen met jou een rondje door de showroom om alle opties te bekijken voor jouw keuken in Beilen. Tot snel in Pesse!