Keuken Drenthe

Midden in Drenthe staat onze vestiging in Pesse bomvol met de nieuwste keukens, de nieuwste stijlen en het beste apparatuur. Deze drie onderdelen zorgen ervoor dat wij de beste kwaliteit van keukens kunnen realiseren en dit doen door middel van een goede samenwerking tussen onze adviseurs en jou als klant! Wij hebben jarenlange ervaring die wij meenemen in onze adviesgesprekken, dit merk jij als klant! Nieuwe klanten worden meegenomen door onze showroom, tijdens de rondleiding bespreken onze adviseurs samen met jou de nieuwste trends op de markt en de nieuwste ontwikkelingen in ons apparatuur. Wij zijn in Drenthe gevestigd dus onze klanten wonen ook voornamelijk in Drenthe, maar wij zien ook een steeds grotere verschuiving van mensen die verhuizen vanuit de randstad naar het noorden. Hierdoor zien wij steeds meer nieuwbouwprojecten en verhuizingen in Drenthe, ben jij onlangs verhuisd naar Drenthe en op zoek naar een nieuwe keuken? Dan kan jij bij ons langskomen om het nieuwste in de keukenwereld te aanschouwen.

Koop de nieuwste keukenstijlen in Drenthe bij Voortman Pesse

Modern, landelijk of industrieel? Er zijn genoeg stijlen in de keukenwereld die een keuken een waar plaatje kunnen maken, dit merk je en dat zie je. In onze showroom staan genoeg modellen van de mooiste keukens, variërend van hele grote keukens tot aan de wat kleinere keukens. Wij kunnen alles maken en dat is natuurlijk heel erg fijn voor jou! Vooral wanneer jij een lastige ruimte hebt waar wij een keuken moeten plaatsen, hoe makkelijk is het dan dat wij een passende oplossing voor elke ruimte hebben. Wij kunnen elke keukenstijl die jij wil op maat maken in jouw woning in Drenthe. Wij zijn een echte keukenspecialist op het gebied van keukens in Drenthe.

Kies voor echte kwaliteit in je nieuwe keuken Drenthe

Wij zorgen voor kwaliteit en service binnen onze organisatie naar onze bestaande klanten en ook naar onze nieuwe klanten. Wij willen graag onze klanten zo goed mogelijk bedienen, dit doen wij door verschillende dingen zo goed mogelijk uit te voeren. Het belangrijkste is dat bij keukenzaken een product centraal staat, dus een keuken is het belangrijkste wat er is. Dit moet een kwalitatief goede keuken zijn en hierbij komt een goede service bij kijken, dit zijn de twee belangrijkste onderdelen. Maar het één is door het ander te voorkomen! Wanneer wij een goede keuken samenstellen en op de perfecte manier plaatsen komt er heel weinig service bij kijken, waardoor er weer meer focus is op de service meldingen die wij wel krijgen. Kom bij Voortman Pesse voor de beste service en kwaliteit.

Maak een afspraak met Voortman Pesse voor jou keukens in Drenthe

Wij staan 5 dagen per week klaar voor onze klanten om de mooiste keukens werkelijkheid te maken. Dit doen wij door het beste apparatuur te koppelen aan de mooiste materialen in onze keukens. Onze adviseurs willen jou graag helpen met het beste advies dat bij jou past, wij kijken naar jouw wensen en behoeftes en daar spelen wij op in. Met mooie ontwerpen en duidelijke ideeën voor jouw nieuwe keuken zorgen wij ervoor dat jij geslaagd weggaat bij Voortman Pesse. Maak gemakkelijk een afspraak via het online afspraken formulier, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen of een vraag te stellen via de mail.

Keuken op maat bij Voortman Pesse
Complete houten landelijke keuken bij Voortman Pesse
Keller Keukens van hoge kwaliteit