Keller keukens is begonnen in 1955

Gerard Keller, vertegenwoordiger van parketvloeren bij C. Bruijnzeel & Wonen, denkt bij zichzelf: “Ik ben net zo bekwaam.” Het is eigenlijk logisch, aangezien hij de zoon is van een Rotterdamse meubelmaker en dus van jongs af aan vertrouwd is met het werken met hout. Het oog voor detail heeft Gerard niet van een vreemde, aangezien hij zijn vader altijd de prachtigste meubels heeft zien maken.

Dit geldt ook voor zijn arbeidsethos, want een meubelmaker is nooit klaar. Het ambachtelijke aspect van het werken met hout is Gerard dus niet vreemd. Maar als verkoper van parketvloeren leert hij ook alles over de houthandel en ontdekt hij dat hij hierin een natuurlijk talent heeft.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij Keller Keukens

Gerard Keller, vertegenwoordiger van Keller Parketvloeren, belichaamt belangrijke merkwaarden die ons bedrijf leiden: schoonheid, toegankelijkheid, persoonlijkheid en alertheid. We streven naar esthetisch aantrekkelijke vloeroplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze persoonlijke benadering en alertheid zorgen ervoor dat we inspelen op veranderingen in de branche. Bovendien is maatschappelijk verantwoord ondernemen een speerpunt, met aandacht voor People, Planet en Prosperity.

Een persoonlijke Keller Keuken voor jou!

Wat de mensen bij Keller Keukens elke dag drijft is het maken van de mooiste, unieke keukens. Van één uniek ontwerp voor jou tot aan de grootste projectkeukens voor nieuwbouw en renovatie van keukens. Bij Keller Keukens heb jij altijd veel een keuze uit heel veel verschillende mogelijkheden, met een duidelijk oog op de meest luxe opties. Jij krijgt bij Voortman Pesse de keuze uit verschillende keuzes in stijlen, materialen, kleuren en andere details. Bij Voortman Pesse hebben wij volledige focus op uw persoonlijke wensen, of het nu gaat om het ontwerp of om de service die wij bieden.

 

Voortman Pesse bedenkt samen met Keller mee in elk probleem!

Een nieuwe keuken is een echt kwaliteitsproduct! En wij vinden dat kwaliteitsproducten echt de juiste aandacht verdienen. In een nauwe samenwerking met onze klanten zorgen wij ervoor dat we innovatief blijven ontwikkelen van het dienstenpakket van Voortman.

⚪ Een voorstel op maat
⚪ Volledige op- en afbouw
⚪ Losse orders, tot projecten van 1.000 keukens
⚪ Uw persoonlijke projectleider
⚪ Een eigen montagedienst
⚪ Geavanceerde digitale tools

Of het nu gaat om het ontwerpen van een mooie keuken of dat de monteurs van Voortman Pesse een keuken gaan plaatsen. Wij kijken ook naar de toekomst met de grootste focus op onze klanten en de afnemer van keukens. Jij kan bij Voortman Pesse altijd rekenen op de beste kwaliteit van Keller.

Maak vrijblijvend een afspraak met Voortman Pesse voor een Keller Keuken

Bij Voortman Pesse kan jij vrijblijvend een afspraak maken voor verschillende onderdelen, badkamers, keukens, tegels en barbecues! Deze onderdelen zijn helemaal ingedeeld met producten van de hoogste kwaliteit, dus onze keukens zijn van de beste leveranciers en wij verkopen alleen een hoog segment aan barbecues en tegels. Dat zie je ook in de keukens die wij verkopen, deze zijn van Keller en staan bekend om hun hoge kwaliteit! Kies voor Voortman en kies ook voor Keller keukens. Kwaliteit staat op plek nummer 1!