Keller keukens bij Voortman in Pesse

Keller Keukens is een Nederlands keukenmerk dat al ruim 80 jaar keukens produceert van hoge kwaliteit. Het merk staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt keukens in verschillende stijlen en opstellingen. De keukens van Keller zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, waardoor je altijd een keuken kunt vinden die bij jouw interieur past. Of je nu houdt van een moderne, landelijke of klassieke stijl, bij Keller vind je altijd de keuken die bij jou past. Bij Keller Keukens staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo worden de keukens op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en worden er alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Hierdoor ben je verzekerd van een keuken van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat.
Keller biedt niet alleen standaardkeukens, maar ook maatwerkoplossingen. Zo kun je de keuken helemaal aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de juiste keuken en geven persoonlijk advies.
Wil je graag een Keller keuken in jouw woning? Maak dan nu een afspraak bij Voortman Pesse om de verschillende mogelijkheden te bekijken en persoonlijk advies te ontvangen. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Keller keuken voor jouw woning.

Wie zijn Keller keukens?

Keller Keukens is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar keukens produceert. Het bedrijf is opgericht in 1935 door de heer Keller en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend keukenmerk in Nederland en daarbuiten. Het hoofdkantoor van Keller Keukens is gevestigd in Bergen op Zoom, waar ook de productie plaatsvindt. Het bedrijf beschikt over moderne fabrieken waar keukens op een duurzame wijze worden geproduceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne technologieën, waardoor de keukens van Keller van uitstekende kwaliteit zijn. Bij Keller Keukens staat de klant centraal. Het bedrijf biedt een uitgebreide collectie keukens in verschillende stijlen en opstellingen, waardoor er voor iedere klant een passende keuken te vinden is. Daarnaast biedt Keller ook maatwerkoplossingen, zodat de keuken helemaal aan de wensen en behoeften van de klant kan worden aangepast. Bij Keller Keukens heerst een informele sfeer en er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Het bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Hierdoor voelen medewerkers zich betrokken bij het bedrijf en leveren zij graag een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe keukens en producten.

Maak een afspraak bij Voortman voor een Keller keuken!

Ben je op zoek naar een nieuwe Keller keuken en wil je graag persoonlijk advies van onze experts? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek bij Voortman Pesse! Onze experts helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van de perfecte Keller keuken voor jouw woning. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of industriële keuken, bij Voortman Pesse vind je altijd de keuken die bij jou past. Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct voor het maken van een afspraak.