Industriële keukens bij Voortman Pesse

Industriële keuken

We horen het in onze showroom veel voorbij komen, de vraag naar een industriële keuken. Over het algemeen is die wens gelinkt aan de materialen en uitstraling maar wat betekent het nou precies, zo’n industriële keuken? Bij Voortman Pesse weten we hier alles van en we nemen je dan ook graag alle verschillende mogelijkheden met je door. Hieronder zullen we alles zo goed mogelijk proberen uit te leggen en bij vragen staan we natuurlijk ook heel graag voor je klaar.

Kenmerken industriële keuken

De industriële keuken kun je herkennen aan een aantal dingen die je eigenlijk altijd wel terug ziet komen. Het doel is een robuust geheel en dit kun je voor zorgen door te werken met:

  • Strakke lijnen
  • Ruwe materialen
  • Beton (look)
  • Staal
  • Hout

Een industriële keuken heeft doorgaans een heel robuust uiterlijk, een mooi dik aanrechtblad van een stevig materiaal dat wel tegen een stootje kan. De kasten uitgevoerd in een mooie betonlook of ruw eiken en wat dacht je van grote stalen handgrepen? Het zijn allemaal onderdelen waarmee je jouw keuken kunt omtoveren tot een mooi industrieel geheel.

Wat zijn nou kenmerken van een industriële keuken?
Jouw wensen in het ontwerp voor een industriële keuken

Mix and match

Bij Voortman Pesse kun je eigenlijk alle kanten op, dus ook de industriële keuken kunnen we geheel naar jouw wensen ontwerpen en samenstellen. Op die manier is het ook mogelijk om verschillende stijlen met elkaar te mixen. Zo kan het bijvoorbeeld heel mooi zijn om in een landelijke keuken te werken met industriële elementen, om zo een eigentijdse en moderne keuken te realiseren die nog vele jaren mee kan gaan!

Keuken details

De finishing touch van jouw industriële keuken zal hem zitten in de details. We haalden de grepen eerder al even aan; het gebruik van de opvallende en robuuste grepen zal je keuken een heel ander uiterlijk geven dan wanneer je kiest voor een greeploze keuken. Wanneer je een kraan uitkiest, kun je kiezen uit vele uitvoeringen waarmee je de keuken juist weer meer landelijk of modern kunt laten uitstralen. Ook het kleurgebruik kan heel bepalend zijn, kies bijvoorbeeld je kraan en spoelbak in RVS, zwart of juist in koper. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk.

Mooie industriële details in de keuken
In onze showroom verschillende industriële keukens

Keukenshowroom 

In onze keukenshowroom hebben we verschillende keukens in verschillende stijlen opgesteld. We nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen en de showroomkeukens te ervaren. Zo weet je al heel snel wat je wél en niet mooi vindt. Je kunt de verschillende merken keukenapparatuur zien en ervaren, wat het maken van alle keuzes een heel stuk makkelijker zal maken. Alle keuzes kunnen we uitwerken in een mooi 3D ontwerp, zodat jij precies weet hoe jouw droomkeuken eruit zal gaan zien.

Afspraak maken

Om er zeker van te zijn dat onze keukenadviseurs de tijd hebben om jouw droomkeuken uit te werken tot een 3D ontwerp, is het handig om eerst even een afspraak te maken. Dit kun je doen door ons online afspraakformulier te gebruiken. Bellen of mailen mag natuurlijk ook! Tot snel!

Albert laat u graag de industriële keukens zien