Industriële keuken bij Voortman Pesse

Ben je op zoek naar een stoere en industriële keuken? Dan ben je bij Voortman Pesse aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan industriële keukens die perfect passen bij de laatste trends op het gebied van interieur en design. Onze industriële keukens kenmerken zich door het gebruik van stoere materialen, zoals metaal en beton, gecombineerd met warme houttinten. Dit zorgt voor een unieke en eigentijdse uitstraling, die perfect past bij een modern en industrieel interieur. Onze keukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat je altijd een keuken kunt vinden die past bij jouw wensen en smaak. Naast de uitstraling van de keuken, vinden wij het belangrijk dat onze keukens functioneel zijn en een hoogwaardige kwaliteit hebben. Daarom werken wij alleen samen met gerenommeerde leveranciers en merken, die hoogwaardige producten leveren. Zo ben je altijd verzekerd van een duurzame en kwalitatieve keuken waar je jarenlang plezier van hebt. Onze experts hebben veel ervaring in het adviseren van klanten bij het kiezen van de juiste industriële keuken. Ze helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte keuken voor jouw woning. Of je nu op zoek bent naar een keuken met een strakke en minimalistische uitstraling, of juist gaat voor een meer robuuste look, bij ons vind je altijd de keuken die bij jou past.

Wil je meer weten over onze industriële keukens en welke opties er zijn? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Pesse. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Verschillende elementen in een industriële keuken

Een industriële keuken is een unieke en eigentijdse keukenstijl die zich onderscheidt door het gebruik van stoere en robuuste materialen. Deze keukenstijl is geïnspireerd op industriële omgevingen zoals fabrieken, lofts en oude industriële panden. In een industriële keuken worden verschillende elementen gebruikt om deze stijl te creëren.
Een belangrijk element in een industriële keuken is het gebruik van metalen accenten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een metalen afzuigkap, metalen grepen of een metalen werkblad. Deze metalen accenten geven de keuken een stoere en industriële uitstraling.
Een ander element is het gebruik van beton of betonlook. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een betonnen werkblad, een betonnen vloer of betonnen tegels op de muur. Dit geeft de keuken een robuuste en industriële uitstraling.
Ook houten elementen zijn belangrijk in een industriële keuken. Denk bijvoorbeeld aan een houten werkblad, houten planken aan de muur of houten kasten. Het hout geeft de keuken een warme en natuurlijke uitstraling en vormt een mooi contrast met de stoere metalen elementen.
Tot slot worden in een industriële keuken vaak open planken gebruikt in plaats van bovenkastjes. Hierdoor ontstaat een open en ruimtelijk gevoel in de keuken en worden de stoere elementen extra benadrukt.

Bij Voortman Pesse hebben we veel ervaring in het ontwerpen en installeren van industriële keukens. Onze experts helpen je graag bij het creëren van de perfecte industriële keuken voor jouw woning. Wil je meer weten over onze industriële keukens en welke opties er zijn? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Pesse. Of neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Een nieuwe keuken bij Voortman Pesse

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je graag persoonlijk advies van onze experts? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek bij Voortman Pesse! Onze experts helpen je graag bij het ontwerpen en samenstellen van de perfecte keuken voor jouw woning. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of industriële keuken, bij Voortman Pesse vind je altijd de keuken die bij jou past. Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct voor het maken van een afspraak.