Industriële badkamer

Wat leuk! Je bent op zoek naar een nieuwe badkamer! Over het algemeen komen er bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer, heel veel nieuwe dingen op je af. Het kan dan lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Een mooi startpunt bij het samenstellen van nieuwe badkamer, is de stijl waarin je deze wilt uitvoeren. De industriële badkamer is iets dat wij in onze showroom vaak als wens voorbij horen komen. Maar wat dat precies betekent is vaak lastiger om uit te leggen. We nemen je daarom mee door de verschillende elementen die ervoor zorgen dat een badkamer een industriële look krijgt.

Industriële badkamers in de showroom van Voortman
Tegels voor een industriële badkamer

De tegels van een industriële badkamer

In een industriële badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van grijze tegels, vaak met een betonlook print erop. Door die print krijg je eigenlijk meteen een industrieel karakter in je badkamer. Vijftig tinten grijs is er niets bij, want wij hebben minstens zoveel soorten en maten tegels voor jou beschikbaar. In onze tegenshowroom hebben we zelfs een heuse catwalk van tegels gemaakt, dus bij Voortman Pesse vind je vast de juiste tegel voor jouw badkamer.

Steigerhout

Een ander element dat ervoor zorgt dat een badkamer er industrieel uitziet is het gebruik van steigerhout. Nu zouden wij niet aanraden om onbehandeld hout te gebruiken in een vochtige ruimte als de badkamer maar we hebben veel verschillende soorten hout en houtlook badkamermeubelen die er wel heel industrieel uitzien. Door het hout te combineren met een betonlook tegel, zorg je ervoor dat er toch een warm geheel ontstaat. Onze badkamer meubelen kunnen we geheel naar wens voor je uitvoeren, dus of je nu laden of kasten of juist allebei wilt; bij ons is het allemaal mogelijk!

Steigerhout is een echte trend in een industriële badkamer
Een mooie douche en bepaalde kranen voor een industriële sfeer

Douche en kraan

Een mooie regendouche en moderne kranen, dat past perfect in de industriële badkamer. We zien veel dat er gebruik gemaakt wordt van zwarte, gun metal of rvs kranen. Ook hier blijven we eigenlijk weer in de grijstinten. Heel passend in deze stijl, zijn mooie opbouw kranen. Dit geeft het geheel een robuust uiterlijk, precies wat je wilt!

Inloopdouche

Eigenlijk is de inloopdouche helemaal niet meer weg te denken uit de badkamers van nu, dus ook in de industriële badkamer komt deze perfect tot zijn recht. De inloopdouche kunnen we heel mooi afschermen door middel van een glazen wand. Door hier een mooi zwart stalen frame bij te kiezen, breng je ook de inloopdouche geheel in de industriële stijl.

Inloopdouche bij Voortman Pesse
Albert laat u graag de verschillende industriële showroommodellen zien

Ontwerp en contact

Voordat je je badkamer bestelt, wil je natuurlijk weten hoe deze er ongeveer uit zal komen te zien. Onze vakmensen kunnen jouw badkamer helemaal naar wens uitwerken in een 3D ontwerp, zodat je je nog beter kunt voorstellen hoe je badkamer eruit zal komen te zien.

Wil je dat we ook een ontwerp voor jouw badkamer maken? Dan is het handig om even een afspraak te maken, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen. Een afspraak maken en contact met ons opnemen kan heel gemakkelijk online of door even met ons te bellen. Wil je gewoon even rondkijken en ideeën opdoen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!