Complete keukens bij Voortman Pesse

Bij Voortman in Pesse hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van complete keukens. Deze complete keukens worden samengesteld door onze adviseurs en worden volledige toegewijd aan de wensen van onze klanten. Het belangrijkste voor u om te weten is dat uw wensen centraal staan in het hele proces. Er kunnen natuurlijk altijd teleurstellingen plaatsvinden, zoals niet genoeg budget voor het nieuwste apparatuur of niet genoeg ruimte om een kookeiland te plaatsen. Maar bij Voortman Pesse denken we niet in problemen, maar in oplossingen. Deze oplossingen proberen wij zo goed mogelijk te maken en daardoor zorgen wij ervoor dat u niet teleurgesteld wordt.

Complete industriële keuken
Keller Keukens van hoge kwaliteit

Keukenadvies van A tot Z

De adviseurs van Voortman staan elke dag klaar voor onze klanten om droomkeukens en -badkamers te realiseren. Door de jarenlange kennis en ervaring weten zij precies wat ze u kunnen bieden. U verwacht wat en wij willen dat bieden, daarom kunt u bij ons terecht voor het hele proces van A tot Z.
Het begin is zoals in elk proces vaak een periode waar vaak veel vertraging in komt, wij snappen als geen ander hoe lastig het kan zijn om uw wensen goed uit te leggen. Om miscommunicaties tegen te gaan hebben wij verschillende keukensoorten in onze showroom geplaatst. Samen met onze klanten maken we een rustig rondje door de showroom onder het genot van een kopje koffie of thee, u kunt uw wensen aangeven en wij luisteren.

Daarna gaan we om tafel zitten om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en ruimte die u heeft. Om ervoor te zorgen dat hier een goed resultaat uitkomt zorgen we ervoor dat u volledig op uw gemak kan zijn en al uw wensen kan bespreken met één van onze adviseurs. Onze adviseurs maken een ontwerp en u krijgt te horen hoe veel de nieuwe keuken gaat kosten.

De complete keuken wordt besteld na akkoord van u en dan na enkele weken gaan onze monteurs de keuken plaatsen. Dit doen zij altijd zo netjes mogelijk en wij proberen voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Na het monteren doen wij altijd nog even een check-up bij onze klanten, deze klanten kunnen aangeven of er onderdelen nog beter kunnen.

Complete keukens van verschillende stijlen

Op dit moment zijn er heel veel verschillende stijlen die de markt controleren. Bij Voortman zijn er ook verschillende stijlen verkrijgbaar, zwarte keukens, landelijke-, moderne-, industriële- en de witte keukens hebben de controle op dit moment op de markt. Naast deze bestaande keukenstijlen zien wij ook steeds vaker keukens met houtpanelen terugkomen als wens van de klant. Deze nieuwe stijlen worden allemaal besproken onder onze adviseurs en hierdoor weten zij als geen ander welke stijlen op dit moment de markt en trends beheersen. De trends op de markt hebben vooral betrekking op keukenapparatuur en nieuw materiaal!

Deze nieuwe ontwikkelingen op de markt hebben heel erg veel invloed op de ontwerpen die wij maken voor onze klanten. Wij zorgen dat de ontwerpen die wij maken voor onze klanten altijd volledig up-to-date zijn.

Complete keuken bij Voortman Pesse
Complete houten landelijke keuken bij Voortman Pesse

Kom langs voor een advies over uw complete keuken

Wij hebben op dit moment een luxe positie op de markt van de keukens. Door recente investeringen in een nieuwe monteur en het bijwerken van onze planning hebben wij de mogelijkheid om in de zomer nog een nieuwe keuken te plaatsen bij u. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe keuken en zit er haast achter? Kom dan langs in Pesse voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hopelijk zien wij jou snel! Koffie staat klaar.

Voor ons filiaal in Assen geldt hetzelfde, dus ben jij op zoek naar een nieuwe keuken in de omgeving van Assen? Dan kunt u altijd een afspraak maken op www.voortmanassen.nl