Complete badkamer

Ben jij op zoek naar een complete badkamer voorzien van alle gemakken? Dan helpen wij jou graag verder! Bij Voortman vind je een ruim aanbod aan verschillende stijlen en opstellingen van een badkamer. Zo kun je ervoor kiesen om een inloopdouche in je badkamer te plaatsen maar ook voor een luxe badkuip. Samen met een adviseur stel jij een complete badkamer samen die voldoet aan jou perfecte plaatje. Het ontwerp en het plaatsten van de badkamer verzorgen wij van A tot Z.

Welke badkamer stijl past bij jou?

Om erachter te komen welke stijl bij jou past, is het van belang om alle stijlen te ontdekken. Bij Voortman zijn er drie verschillende stijlen te onderscheiden. Al deze verschillende stijlen zijn in diverse maten en opstellingen te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een moderne, landelijk en industriële badkamer. Binnen deze stijlen kun je ook elementen van een andere stijl combineren. Zo kun kiezen voor een wat drukkere opstelling of juist een hele rustige uitstraling. Lees meer over de verschillende stijlen door hieronder op één van de stijlen te klikken.

Moderne badkamer bij Voortman
Landelijke badkamer bij Voortman
Badkamers Drenthe

Alle badkamers in onze showroom

Ook in onze showroom hebben wij alle soorten badkamers voor jou opgesteld. Hier kun je rustig een rondje lopen en alle stijlen en opstellingen in het echt ervaren. Ook kun je altijd met een adviseur een rondje lopen die jou graag helpt bij het vinden van een complete badkamer. Wij staan altijd voor jou klaar met gericht advies voor jouw wensen. Zo helpen wij jou aan jou droombadkamer!

Maak een afspraak

Wil jij graag een rondje lopen tussen al onze complete badkamer? Maak dan snel een afspraak en kom langs. Hier kun je allerlei inspiratie opdoen voor jouw nieuwe badkamer. Ook voor vrijblijvend advies kom je bij ons langs. Wij kijken er naar uit om jou te ontvangen in de showroom. Tot snel in Pesse!