Buitenleven

Tegenwoordig willen we eigenlijk alles wat we normaal gesproken in ons huis doen, ook buiten kunnen doen. Dit betekent dat we niet meer alleen een paar uurtjes zonnebaden in onze tuin maar dat dit bijna complete woonkamers zijn geworden. Met een goede overkapping erbij, kun je eigenlijk het gehele jaar genieten van het echte buitenleven. Dit is dan ook voor veel mensen een grote wens waar Voortman Pesse graag haar steentje aan bijdraagt!

Barbecues

Onze eerste levensbehoefte is eten, dus laten we vooral van start gaan met de mogelijkheden die we bieden om buiten eten te kunnen bereiden! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. In ons assortiment hebben we namelijk verschillende soorten barbecues. De bekendste barbecue is natuurlijk de kolenbarbecue, die je eten een heerlijke gril geur én smaak meegeeft. De absolute topper onder de kolenbarbecue is toch wel de Kamado Joe, we zijn zulke grote fans dat we er bijna allemaal wel eentje thuis hebben staan!

Barbecues van Voortman Buitenleven

Buitenkeuken

Naast kolenbarbecues wordt er ook dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te barbecueën op gas. Misschien wel de meest makkelijke manier om snel te kunnen beginnen, je hoeft alleen de gaskraan open te draaien en verder werkt de barbecue bijna net als een gasfornuis. Een andere manier van eten bereiden is de Dutch Oven, echt terug naar de roots met een pan op open vuur. Hoe gaaf is dat? De Dutch Oven is een soort stoofpan waarmee je jouw vlees langzaam kunt garen met een super mals en heerlijk resultaat.

Welkom in onze showroom

We begrijpen heel goed dat je de keuze voor het materiaal nog niet hebt gemaakt. Of dat je eerst even wil kijken naar jouw nieuwe barbecue voordat je jouw barbecue gaat bestellen. Ook voor meer informatie over onze andere barbecues en bijbehorende accessoires kun je bij ons terecht. We heten je dan ook van harte welkom in onze showroom in Pesse. Tot ziens!