Buitenleven 

Tegenwoordig willen we eigenlijk alles wat we normaal gesproken in ons huis doen, ook buiten kunnen doen. Dit betekent dat we niet meer alleen een paar uurtjes zonnebaden in onze tuin maar dat dit bijna complete woonkamers zijn geworden. Met een goede overkapping erbij, kun je eigenlijk het gehele jaar genieten van het echte buitenleven. Dit is dan ook voor veel mensen een grote wens waar Voortman Pesse graag haar steentje aan bijdraagt!

Barbecue

Onze eerste levensbehoefte is eten, dus laten we vooral van start gaan met de mogelijkheden die we bieden om buiten eten te kunnen bereiden! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. In ons assortiment hebben we namelijk verschillende soorten barbecues. De bekendste barbecue is natuurlijk de kolenbarbecue, die je eten een heerlijke gril geur én smaak meegeeft. De absolute topper onder de kolenbarbecue is toch wel de Kamado Joe, we zijn zulke grote fans dat we er bijna allemaal wel eentje thuis hebben staan!

Meer over barbecues
Barbecues van Voortman Buitenleven

Buitenkeuken

Naast kolenbarbecues wordt er ook dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te barbecueën op gas. Misschien wel de meest makkelijke manier om snel te kunnen beginnen, je hoeft alleen de gaskraan open te draaien en verder werkt de barbecue bijna net als een gasfornuis. Een andere manier van eten bereiden is de Dutch Oven, echt terug naar de roots met een pan op open vuur. Hoe gaaf is dat? De Dutch Oven is een soort stoofpan waarmee je jouw vlees langzaam kunt garen met een super mals en heerlijk resultaat.

Loungeset 

Loungen, uitbuiken en borrelen… Het kan allemaal op een heerlijke loungeset. In ons assortiment vind je verschillende loungesets die allemaal met elkaar gemeen hebben dat ze van topmaterialen zijn gemaakt. Lekkere dikke kussens in banken die gemaakt zijn van materialen die wel een stootje van het Nederlandse weer kunnen hebben. Heb jij al een beeld of je jouw loungeset uitgevoerd wilt zien in hout, aluminium of juist wicker?  

Buiten tafelen 

Wanneer al dat lekkers eenmaal van die barbecue af is gekomen, wil je dat natuurlijk ook lekker zittend kunnen opeten. Daarom hebben we bij Voortman Buitenleven een ruim assortiment tuinmeubelen. We hebben verschillende soorten tuintafels in diverse materialen, dus voor iedere tuin hebben wij wel een tafel. Ook in tuinstoelen hebben we een ruime keuze. Mocht je toch meer gaan voor een combinatie van tafelen én loungen, neem dan ook eens een kijkje bij onze Dining Loungesets. Hier heb je het genot van een lekkere loungebank met een hoge tafel waardoor je loungen en eten heel goed met elkaar kunt combineren.  

Welkom in onze showroom 

We begrijpen heel goed dat je de keuze voor het materiaal nog niet hebt gemaakt. Of dat je eerst even proef wilt zitten voordat je jouw tuinmeubelen bestelt. Ook voor meer informatie over onze barbecues en bijbehorende accessoires kun je bij ons terecht. We heten je dan ook van harte welkom in onze showroom in Pesse.  

Tot ziens!