Bij Voortman Badkamers Keukens & Tegels zijn we trots op onze roots! Daarom werken we graag samen met Primabad: badkamermeubilair van Hollandse bodem!

Wat maakt een badkamer stijlvol? De details! Daarom werken wij graag met de badkamermeubels van Primabad. Hier wordt echt zorg en aandacht besteed aan het meubilair van uw badkamer. Wij willen graag dat de badkamer écht onderdeel wordt van je huis. Daarom kun je bij ons in Pesse je badmeubel helemaal laten aanpassen naar eigen voorkeur.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, is het meubilair van Primabad van ongekende kwaliteit. Dit in combinatie met echte vaklui, die naar een foutloze afwerking streven, zorgt voor het beste stukje badmeubilair dat je je kunt wensen. Het klinkt misschien onbetaalbaar, maar ook met de lagere budgetten redden wij ons prima!

Get up

Get up is perfect voor de kleine badkamer. Dit badkamermeubel is maar 40 cm diep, maar biedt genoeg ruimte om comfortabel gebruik te kunnen maken van je badkamer! Er is de mogelijkheid om het uit te breiden met kastruimte. Hierdoor creëer je voor jezelf nog meer opbergruimte!

Wil je meer weten over de verschillende lijnen, kleuren, bladsoorten en maten van Primabad? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!