Binnen Voortman werken wij op de sanitair-afdeling veel met Geberit. Wat wij bijvoorbeeld heel belangrijk vinden, is een goede balans tussen looks en functionaliteit. Dat is iets wat je in veel Geberit producten terug kunt vinden. De producten zijn ontwikkeld om ze gemakkelijk schoon te kunnen houden en om extra comfort te bieden.

De producten van Geberit worden gemaakt van hoogwaardige materialen en ook steeds meer ingericht op duurzaamheid. Zo worden steeds vaker waterbesparende technieken toegepast. Met de producten van Geberit mag je uitgaan van kwaliteit; of het nu gaat om de inbouwreservoirs of de nieuwe AquaClean toiletten!

De AquaClean

De AquaClean is een zogeheten douchewc. Dit gaat net wat verder dan het normale toilet. Waarom? Er zit een douchestraal in het toilet verwerkt voor een nóg betere reiniging. Daarnaast heeft het keramiek, met speciale spoeltechnologie, geen spoelrand. Hierdoor is de wc beter schoon te houden en van zichzelf een stuk hygiënischer. Deze wc is geweldig vormgegeven, waardoor hij in elke badkamer super zal passen! In het filmpje hieronder vindt u meer informatie over het AquaClean toilet.

Wil je meer weten over Geberit toiletten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!

 

https://www.youtube.com/watch?v=4LhzuG9vMjg

 

DuoFresh

Iedereen is wel eens naar een toilet geweest, waarbij de geur van je voorganger nog goed aanwezig was; niet lekker. Daarom heeft Geberit het DuoFresh toilet ontwikkeld, een stankvrij toilet! 

Luchtverfrissers werken vaak maar voor korte duur en open ramen zijn niet heel prettig in de winter. Met het DuoFresh systeem heb je daar geen last meer van! Door een geluidsarme ventilator worden vieze luchtjes door een speciaal filter geleid. De lucht wordt gereinigd en vervolgens weer terug de ruimte in geleid. Wat is het resultaat? Altijd een fris ruikend toilet! Dit systeem heeft zelfs sensoren, die het systeem inschakelen op het moment dat je het zelf even vergeten bent.

Wil je meer weten over Geberit toiletten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Pesse!