Bad & Body

Bad & Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad & Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer. Veel van deze badkamerspeciaalzaken zijn begonnen als familiebedrijf en hebben naast een lange historie en zeer goede naam in hun regio.

Naast een deskundig advies, een professionele tekening én advies over merken en materialen zorgen zij ook voor een perfecte installatie van de badkamer. De meeste aangesloten badkamerspeciaalzaken hebben hiervoor eigen mensen in dienst of ze werken samen met een team van zelfstandige installateurs en tegelzetters waar je op kunt vertrouwen.

Voortman is er trots op het Bad&Body keurmerk te mogen voeren!

Badkamers op maat

We zijn er eerlijk over: wij zijn er niet voor de prijsgeoriënteerde massa, maar voor mensen die deskundig, eerlijk en een op maat gemaakt badkameradvies belangrijk vinden. Bij Voortman krijg je persoonlijke aandacht en kun je vertrouwen op een uitstekende installatie en montage van de (nieuwe) badkamer.

Is prijs dan helemaal geen onderwerp? Natuurlijk wel. Bij Voortman kijken we altijd kritisch naar de prijs; dat we een oprecht en eerlijk voorstel neerleggen spreekt voor zich. In megakortingen en ongeloofwaardige acties geloven we niet; het moet gewoon goed zijn! Een goed gevoel, een goede keus en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat staat voor ons gelijk aan een badkamer op maat.

Alles zien?

Wil je echt helemaal op de hoogte zijn wat Voortman kan bieden? Dat kan het beste in onze showroom. Je vindt er alle badkamerstijlen binnen elk budget; modern, luxe klassiek en design. Kom je snel eens langs? Je bent van harte welkom!