Landelijke badkamers

Landelijke badkamer

Moderne badkamers

Moderne badkamer

Industriële badkamers

Industriële badkamer

Badkamers

Voortman: zijn we de beste in de regio?

Al zeggen we het zelf: de badkamers van Voortman hebben klasse, sfeer en stijl. Hoe je stijl ook is, van eenvoudig tot luxe: een badkamer is de weerspiegeling van de aandacht die we onszelf geven. Persoonlijke (uiterlijke) verzorging staat steeds meer in de belangstelling. De badkamer van toen is de spa van nu.

Hoe groot of klein je badkamer ook is, met comfortabel sanitair en smaakvol tegelwerk kun je er de uitstraling aan geven die je wilt. Maak het verschil met kleur en design! Voortman helpt je graag je droombadkamer vorm te geven. Dat doen we met douchecabines, diverse zit- of ligbaden, sanitair en alle gewenste accessoires. Hoe je je badkamer ook wilt inrichten, bij ons slaag je gegarandeerd!

Of we de beste zijn laten we graag aan jou over. Feit is wel dat Voortman toonaangevend is in badkamerdesign. Of het nu gaat om een eenvoudige douchecabine met regendouche of een badkamer compleet met stoomcabine, wie een verrassing zoekt op badkamergebied, ontdekt vanzelfsprekend Voortman in Pesse. Niet voor niets zijn we trots op ons Bad & Body Dealerkeurmerk. Het bewijs voor kwaliteit en service!

Industriële badkamer
Landelijke badkamer
Moderne badkamer