Badkamers bij Voortman Pesse

Bij Voortman Pesse zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van badkamers. Het mooie is dat wij badkamers in alle soorten en maten kunnen realiseren. Bij Voortman Pesse kan jij heel veel verschillende kanten opgaan! Of je nu op zoek bent naar een moderne badkamer met hele strakke lijnen of dat jij juist op zoek bent naar een badkamer met een klassieke uitstraling, bij Voortman Pesse helpen wij jou graag aan een mooie keuken. Ons assortiment aan badkamers is uitgebreid en staat bomvol met kwaliteit. Niet alleen in het materiaal maar ook in het apparatuur en de kranen. Hierdoor kunnen wij bij Voortman badkamers van topkwaliteit leveren die ook nog eens jarenlang meegaan. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat een badkamer niet alleen functioneel is, maar ook mooi en een bepaalde sfeer kan geven aan de ruimte.

Bij Voortman Pesse kun je niet alleen terecht voor de complete badkamer, maar ook voor losse onderdelen zoals badmeubels, douchewanden, kranen en accessoires wanneer dit nodig is. Wij gaan het liefst natuurlijk bezig met een hele nieuwe keuken, dit is voor ons een hele mooie uitdaging en hoort bij ons vaak. Maar wanneer jij op zoek bent naar een los onderdeel, of je wil een los onderdeel vervangen dan kan dat ook! Zo kun je je badkamer volledig naar eigen wens inrichten en afstemmen op je persoonlijke smaak.

Verschillende stijlen aan badkamers

Het mooiste aan badkamers is dat jij er volledig jouw eigen wensen in los kan laten, vooral wanneer jij een volledig nieuwe keuken bij ons laat samenstellen. Jij kan ervoor kiezen om bepaalde onderdelen essentieel te maken in het ontwerp van onze adviseurs. Geef aan wat jij echt wil hebben in jouw nieuwe badkamer en wij denken met jou mee. Kies voor een losstaand ligbad, dubbele regendouche of een spiegel met led-verlichting. Bij ons is geen project te gek en wij gaan graag met elke klant om tafel zitten om hun verhaal aan te horen. Wij kunnen elke gewenste stijl leveren aan onze klanten en dit willen wij ook laten zien in onze showroom in Pesse. Hieronder gaan wij dieper in op verschillende badkamerstijlen.

Moderne badkamers

Moderne badkamers zijn al een hele lange tijd heel erg populair. Bij een moderne badkamer draait het allemaal om badkamers met hele strakke lijnen. Vaak zijn de badkamers gerealiseerd op minimalistische ontwerpen en daarbij behorende hoogwaardige materialen. Bij Voortman Pesse kan jij terecht voor de meest stijlvolle moderne badkamers. De moderne badkamers bij Voortman Pesse zijn van hoge kwaliteit. En de badkamers bieden naast heel erg mooi design ook veel functionaliteit en comfort. Ze zijn voorzien van innovatieve technologieën en het meest moderne apparatuur. De nieuwste badkamers zijn steeds vaker duurzaam en energiezuinig, waardoor jij met je nieuwe badkamer ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Tijdens het ontwerpen van een moderne badkamer kijken wij bij Voortman altijd naar de laatste trends op het gebied van design en materialen. Hierdoor ben je verzekerd van een badkamer die helemaal bij de tijd is en past bij jouw persoonlijke stijl. In onze showroom kun je verschillende moderne badkamers bekijken en inspiratie opdoen voor jouw moderne badkamer. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Moderne badkamer bij Voortman Pesse
industriële look in de badkamer

Industriële badkamers

Industriële badkamers zijn de perfecte keuze voor wie houdt van een stoere en robuuste uitstraling in hun inrichting. Bij Voortman Pesse kun jij terecht voor de beste industriële badkamers. Onze industriële badkamers zijn voorzien van ruwe materialen zoals beton, staal en hout. Dit zorgt voor een stoere en authentieke uitstraling. Daarnaast zijn ze functioneel en bieden ze veel comfort en gebruiksgemak, wat natuurlijk heel erg belangrijk is.

Wanneer onze specialisten een industriële badkamer gaan ontwerpen kijken we altijd naar de laatste trends op het gebied van materialen en kleuren. Hierdoor krijg jij een industriële badkamer die helemaal van deze tijd is. In onze showroom kun je verschillende industriële badkamers bekijken en inspiratie opdoen. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Landelijke badkamers

Landelijke badkamers zijn al jarenlang populair vanwege hun warme en gezellige uitstraling. Bij Voortman Pesse kun je terecht voor de meest sfeervolle en stijlvolle landelijke badkamers. Onze landelijke badkamers zijn voorzien van natuurlijke materialen zoals hout en steen, en hebben vaak een klassieke uitstraling. Hierdoor stralen ze rust en comfort uit en creëren ze een gezellige sfeer in jouw badkamer.

Bij ons kun je rekenen op een uitstekende service en een vakkundige installatie van jouw nieuwe landelijke badkamer. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat je snel kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.

industriële look in de badkamer