Badkamer laten ontwerpen door Voortman

Jij bent op zoek naar een nieuwe badkamer in Drenthe? De adviseurs van Voortman hebben de juiste achtergrondkennis om een ontwerp te maken die volledig inspeelt op jouw wensen. De nieuwste stijlen en -elementen worden meegenomen in het ontwerp, hierdoor heb jij altijd een ontwerp die van deze tijd is en nog jarenlang mee kan. Met de opkomst van nieuwe stijlen is het heel erg handig om je te laten informeren door mensen die elke dag bezig zijn met het samenstellen van badkamers. Onze adviseurs geven jou een update die volledig up-to-date is met de nieuwste technologische ontwikkelingen en stijlen. Kies jij voor een bedrijf dat al een aantal jaren stilstaat of kies je voor Voortman die al enige jaren bezig is met jaarlijks door ontwikkelen en groeien. Dat kun je alles zien en merken in Pesse en sinds vorig jaar zijn wij met Voortman ook begonnen met een zaak in Assen. Onze medewerkers blijven zich ontwikkelen en ook onze producten waarmee wij werken zijn van de hoogste kwaliteit en ontwikkelen zich door. Jij bent altijd welkom in één van onze showrooms, kijk rustig rond en laat je inspireren voor jouw nieuwe woning of het verbouwen van jouw huidige woning.

Verschillende badkamerstijlen in Pesse, net naast Hoogeveen

Bij Voortman Pesse staan er momenteel heel veel verschillende badkamerstijlen in onze showroom klaar voor jou! Deze stijlen variëren heel erg van elkaar, waar de één heel erg inspeelt op de moderne elementen. Dus strakke lijnen en nieuwste apparatuur, gaat een andere badkamer juist in op industriële elementen. Dus een betonlook met niet afgewerkte houten elementen. Door alle verschillende stijlen in één showroom te plaatsen krijgen bezoekers echt een duidelijke voorkeur naar een bepaalde stijl. Hierdoor is het voor klanten een stuk gemakkelijker om een nieuwe badkamer samen te stellen en bij elkaar te zoeken. Het is natuurlijk niet verplicht om je aan één stijl te houden, jij kan kiezen voor een combinatie van verschillende stijlen. Kies bijvoorbeeld voor landelijke tegels in combinatie met hele moderne kranen en een modern bad. Hierdoor combineer je twee badkamerstijlen op een hele subtiele manier. Kom langs in Pesse voor een adviesgesprek over alle mogelijke badkamerstijlen die er zijn. Maak een afspraak met één van onze badkameradviseurs.

Badkamer op maat laten ontwerpen

Iedereen moet uniek zijn tegenwoordig, dat geldt ook voor de woningen van mensen. Iedereen wil een unieke inrichting en zijn of haar droombadkamer realiseren. Hierdoor is het de beste oplossing om ervoor te kiezen om een badkamer op maat te laten ontwerpen, laat één van onze adviseurs met jou meedenken in het proces van de samenstelling van een nieuwe keuken. Jij hebt jouw wensen voor de nieuwe badkamer, en wij hebben onze kennis met betrekking tot badkamers, tegels en keukens. Deze kennis helpt ons bij het juist samenstellen van een keuken op maat voor jou.

Maak een afspraak bij Voortman voor jouw nieuwe badkamer

Bij Voortman kan jij heel gemakkelijk via onze site een afspraak inplannen. Deze afspraak plan je in op jouw gewenste tijd en datum, hierdoor ben jij vrij om te kiezen welke dag het beste uitkomt. Jij kiest het onderdeel badkamer en ontvangt van ons een bevestiging van jouw gemaakte afspraak. Zorg ervoor dat jij met enige voorbereiding naar de afspraak komt, doe inspiratie op via Pinterest of kom gewoon eens langs in onze showroom. Weet wat jij wil! Dit is heel erg belangrijk, waar heb jij behoefte aan in een badkamer en waardoor ontspan jij. Als jij dit lijstje in orde hebt dan kan jij goed in gesprek met onze adviseurs.

industriële look in de badkamer
industriële look in de badkamer
industriële look in de badkamer