Voortman is de badkamer specialist in Hoogeveen

Er zijn een aantal badkamerspecialisten in de regio van Hoogeveen maar niemand doet het op dezelfde manier als Voortman. Bij Voortman zijn wij Uniek! Voortman is een specialist op het gebied van badkamers, keukens en buitenleven. Voortman is gevestigd in Pesse, een leuk, gezellig dropje net naast Hoogeveen. Wij hebben de kwaliteit van onze service heel hoog het vaandel staan en dit geldt ook voor de kwaliteit van onze badkamers.  Bij ons kunt altijd inspiratie op doen wanneer u op zoek bent naar een badkamerspecialist in de omgeving van Hoogeveen. Voortman zorgt ervoor dat de nieuwste stijlen en trends te vinden zijn in de showroom. Bij Voortman in Pesse vindt u dus een uitgebreide collectie aan badkamers. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe droombadkamer bij Voortman, gevestigd in Pesse net buiten Hoogeveen!

Badkamerspecialist naast Hoogeveen

Voortman Pesse is de echte badkamer en keukenspecialist in de omgeving Hoogeveen, bij Voortman zijn we bezig met drie verschillende onderdelen. Keukens, badkamers en buitenleven. In alle drie de onderdelen willen wij ons onderscheiden als echte specialist. Niet alleen op het gebied van producten maar ook in onze service willen wij kwaliteit uitstralen. In onze showroom kunt u verschillende stijlen terug vinden, er staan moderne badkamers maar ook landelijke badkamers met houten elementen. Wij willen ervoor zorgen dat u altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van badkamers terug kunt vinden in onze showroom. U moet rond kunnen lopen en genoeg inspiratie op kunnen doen voor uw droombadkamer.

Wij proberen voor iedere stijl en smaak de beste oplossing in huis te hebben. Maar  met een badkamer van Voortman Pesse kunt u geen foute keuze maken. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer in omgeving Hoogeveen is Voortman de specialist voor u, samen met onze adviseurs brengen wij uw badkamer wensen in kaart en gaan wij samen voor de badkamer van uw dromen.

Badkamerzaak gevestigd in Pesse

Voortman Pesse is goed te bereiken voor iedereen die een nieuwe badkamer zoekt in de omgeving van Hoogeveen. Onze showroom ligt wat lager in Drenthe, maar is voor alle bewoners uit de provincie Drenthe goed te bereiken.  U kunt gratis parkeren in de omgeving van de showroom, en de showroom van Voortman in Pesse is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Hoogeveen zit onze showroom maar 8 minuten verderop, dus bent u op zoek naar een badkamer in Hoogeveen kom dan zeker eens langs in Pesse.

Het team van Voortman Pesse

Op zoek naar een badkamer in Hoogeveen?

Bij Voortman willen wij u graag ondersteunen in het samenstellen van uw perfecte badkamer. Wij hebben het beste team klaarstaan om u te helpen in het lastige proces van het kopen van een nieuwe badkamer. Op zoek naar het beste advies op het gebied van badkamers in Hoogeveen? Kom dan langs in Pesse bij Voortman. Onze adviseurs proberen zich elke dag te ontwikkelen en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamers in de gaten te houden.

Ons advies is altijd volledig vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie kunt u al uw wensen uitspreken en een rondje lopen in de showroom voor inspiratie. U kunt altijd een afspraak maken of contact met Voortman opnemen. Wij zouden het fantastisch vinden om u te kunnen ondersteunen in het proces van uw droombadkamer. Wij hebben al een paar voorproefjes voor u klaarstaan verspreid over onze website. Kijk rond tussen de verschillende stijlen en kom erachter wat u het liefste wilt. U kunt altijd voorbereid naar de afspraak komen, maak een moodboard of zoek een aantal voorbeelden van badkamers en stijlen op die u heel erg mooi vindt. Hierdoor kunt u zeker weten dat onze adviseurs begrijpen wat uw wensen zijn.