Badkamer inspiratie

Op het moment dat jij besluit een nieuwe badkamer te laten plaatsen, wil jij natuurlijk zo veel mogelijk badkamer inspiratie op doen. Het is natuurlijk een spannend besluit en het is de bedoeling dat jij hier zo lang mogelijk plezier van kunt ervaren. Daarom moet je goed nadenken over welke stijl jij wil uitstralen in jouw badkamer. Bij Voortman staan wij altijd klaar met de mooiste en nieuwste opstellingen. Hier kun jij vervolgens weer de nodige badkamer inspiratie uithalen om jouw droom badkamer samen te stellen. Om jou een handje op weg te helpen geven wij hieronder een korte omschrijving van de verschillende stijlen die wij aanbieden.

Industriële badkamer

De verschillende stijlen bij Voortman

Bij Voortman hebben wij drie verschillende stijlen om badkamer inspiratie op te doen. Een moderne badkamer, een landelijke badkamer en een industriële badkamer. Binnen elke stijl heb je te maken met verschillende kenmerkende elementen. Zo maakt een moderne badkamer gebruik van grote vierkante tegels. Ook zien we vaak een combinatie van een rustige print en een wat drukkere print. Dit geeft een mooi contrast binnen jouw badkamer. Als we dan kijken naar een landelijke badkamer, zien we dat deze vooral warm en gezellig is ingericht. Klassieke kranen en wasbakken zijn hierbij kenmerkend voor de landelijke uitstraling. Ook robuuste tegels zien we veel terug in een landelijke badkamer. Tot slot kun je ook kiezen voor een industriële badkamer. Hier wordt gebruik gemaakt van steigerhout wat er voor zorgt dat jouw badkamer industrieel oogt. Ook de grijze tegels geven een mooie industriële uitstraling aan jouw badkamer. Kom dus snel eens langs in de showroom en doe badkamer inspiratie op over al deze stijlen!

Het beste advies krijg je bij Voortman

Bij Voortman staan wij altijd klaar met het beste advies. Advies van een expert is een essentieel onderdeel van het opdoen van badkamer inspiratie. Onze experts luisteren daarom altijd naar wat jij wil en baseren daar hun advies op. Je loopt samen rustig een rondje door de showroom om alle mogelijkheden te bekijken. Ook kun je zo elementen zien in andere stijlen waar je zelf niet aan zou hebben gedacht. Hierbij is het dus mogelijk om verschillende elementen met elkaar te combineren. Dit is wat het opdoen van badkamer inspiratie in een showroom zo leuk maakt, je komt van alles tegen. Op deze manier kun jij een badkamer kiezen die voldoet aan al jouw wensen!

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Wil jij onze badkamers eens in het echt bekijken en badkamer inspiratie op doen? Maak dan snel online een afspraak en kom langs in onze showroom om samen met een adviseur te sparren over de mogelijkheden. Al jouw wensen zetten we op papier om zo uiteindelijk tot jouw droom badkamer te komen. We zien je graag snel in Pesse!

Welkom Voortman Pesse