Badkamer in Pesse

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer in Pesse of omstreken? Met een breed assortiment ben je bij Voortman aan het juiste aderes. Bij ons heb je keuze uit verschillende soorten badkamers. Zo is er altijd een badkamer die voldoet aan jouw wensen en behoeftes. Of je nou van een landelijke, moderne of een industriële badkamer houdt, wij hebben ze allemaal! Ee badkamer in Pesse is zo geregeld bij Voortman Pesse. Kom gerust een keer langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer.

Welkom Voortman Pesse
landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Voor jouw badkamer in Pesse zit je misschien wel te denken aan een landelijke look. Bij Voortman Pesse kun je jouw landelijke badkamer geheel zelf samenstellen. Houd jij echt van een knus gevoel, dan is dit zeker wat voor jouw. Met keuze uit verschillende landelijke elementen, meubels en sanitair maak jij jouw badkamer warm en gezellig.

Moderne badkamer

Naast een landelijke badkamer, kun je bij ons in Pesse ook terecht voor een moderne badkamer. Kies hierbij uit verschillende soorten tegels zodat jij jouw badkamer echt onderscheid van de andere badkamers in Pesse. Ook het sanitair kan natuurlijk niet ontbreken in een badkamer. Wil je een bad of een douche, of misschien wel allebei. Ook een toilet is handig om te plaatsten in je badkamer. Kies je voor een douche, dan hebben we voor jou een breed assortiment aan douchekoppen en andere gadgets voor in jouw nieuwe badkamer.

moderne badkamer
badkamer met bad en hout

Industriële badkamer

Ben jij nou geen fan van een landelijke of moderne badkamer, kijk dan eens naar onze industriële badkamers. Net als bij de moderne badkamer, hebben wij een groot aanbod aan tegels voor jouw nieuwe industriële badkamer. Bij Voortman Pesse hebben we voor jou alle tegels op een rijtje gezet.
Zeg je industrieel, dan zeg je steigerhout. Bij een industriële badkamer kan het gebruik van steigerhout natuurlijk niet ontbreken. Het gebruik van steigerhout zorgt voor een echt industriële look. Naast de tegels en het hout kun je ook zelf een douche en kraan naar wens kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een regendouche die perfect in deze stijl past. Dus ben jij op zoek naar een unieke badkamer in Pesse, kom dan langs bij Voortman Pesse!