Badkamer accessoires

Een badkamer uitzoeken is best een lastige klus. Urenlang scrollen op Pinterest kan het je makkelijk maken maar ook heel erg lastig. Zodra je een idee hebt bij de stijl en het uiterlijk van je badkamer, komen er nog veel meer vragen op je af. Bij Voortman Pesse helpen we je graag van A tot Z door het hele proces van het uitzoeken tot het plaatsen van jouw droombadkamer. Hier horen natuurlijk ook alle toffe badkamer gadgets bij, geloof ons: Dat zijn er nog veel meer dan je denkt! We noemen er een aantal:

De nieuwste technologieën in de badkamers van Voortman Pesse
De mooiste douchecabines bij Voortman Pesse

Douchecabine

Naast de welbekende inloopdouche, zijn er ook heel veel mogelijkheden voor een douchecabine. Het grote voordeel van een douchecabine is dat deze volledig afgesloten kan worden en je dus heerlijk warm kunt douchen. De douchecabine is er daarnaast ook in vele verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een douche met heerlijke massagestralen of een stoomdouche. Zo krijg je eigenlijk je eigen spa in huis. Dat is toch heerlijk?

Regendouche

Helemaal hot is de regendouche, een mooie grote douchekop waarbij het water op een natuurlijke manier op je terecht komt. Echt net alsof je in de regen staat de douchen. Bij Voortman Pesse hebben we verschillende soorten regendouches in onze showroom. We hebben een mooie experience ruimte, waar je de verschillende douchekoppen kunt uitproberen om zo de juiste keuze te maken voor jouw badkamer.

Regendouches zijn helemaal niet meer weg te denken uit onze badkamers
Douchecabines met verwarmend licht of UV stralen die je vitamines geven

Sunshower

De ultieme topper in onze badkamer gadgets is wel de sunshower, een soort zonnebank voor onder de douche. Ook hiervan hebben we verschillende soorten in ons assortiment. Zo kun je kiezen voor een sunshower die alleen infrarood licht schijnt of juist één die ook UV licht afgeeft. De Sunshower heeft veel verschillende voordelen voor je gezondheid, met name de doorbloeding en je spieren. De Sunshower is speciaal gemaakt voor het korte gebruik onder de douche, je hoeft dus geen extra stappen te ondernemen om de voordelen ervan te ervaren.

Douchetoilet

Het gebruik van toiletpapier is in de Westerse culturen de normaalste zaak van de wereld. Echter, is het maken, gebruiken en verwerken van toiletpapier een behoorlijke belasting voor ons milieu. Het gebruiken van een douchetoilet is daarbij een ideale uitkomst. Je hebt geen toiletpapier meer nodig en door het gebruik van de douche krijg je een prettiger hygiënisch resultaat. Vraag in onze showroom vooral naar de mogelijkheden!

Douchetoilet bij Voortman Pesse
Badkamer gadgets

Meer accessoires

Natuurlijk zijn er nog veel meer badkamer accessoires te krijgen, denk bijvoorbeeld aan spiegelverwarming en designradiatoren. Als het moet, kunnen we er nog uren over doorgaan! Dat zullen we je hier besparen. Loop jij tegen bepaalde dingen aan of wil je weten welke accessoires perfect zijn voor jouw badkamer? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag bij het uitzoeken en ontwerpen van jouw badkamer.

Contact met ons opnemen kan heel eenvoudig via onze website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. We verwelkomen je graag in onze showroom in Pesse.