Van ontwerp tot realisatie.

Bad & Body is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. De deelnemers van Bad & Body zijn stuk voor stuk bedrijven die al vele jaren ervaring hebben met het adviseren en begeleiden van mensen bij de aanschaf van hun badkamer. Veel van deze badkamerspeciaalzaken zijn begonnen als familiebedrijf en hebben naast een lange historie en zeer goede naam in hun regio.
Naast een deskundig advies, een professionele tekening én advies over merken en materialen zorgen zij ook voor een perfecte installatie van de badkamer. De meeste aangesloten badkamerspeciaalzaken hebben hiervoor eigen mensen in dienst of ze werken samen met een team van zelfstandige installateurs en tegelzetters waar je op kunt vertrouwen.

Badkamers op maat

Bad & Body is er niet voor de prijsgeoriënteerde massa, maar voor de mensen die bij het kopen van een badkamer prijs stellen op deskundig, eerlijk en maat gesneden badkameradvies. Bij Albert Staal van Voortman Badkamers krijgt u de persoonlijke aandacht, kunt u vertrouwen op een uitstekende installatie en montage van de (nieuwe) badkamer. Maar ook op het gebied van service, zowel voor, tijdens als lang na de koop kunt u bij Bad & Body terecht voor een nieuwe badkamer.

Dat we daarbij altijd kritisch naar de prijs kijken en een eerlijk voorstel neerleggen spreekt voor zich. Megakortingen en ongeloofwaardige acties bestaan in onze ogen bij het kopen van een badkamer niet.

Een nieuwe badkamer: alles is mogelijk

Wilt u echt helemaal op de hoogte zijn wat Voortman Badkamers / Bad & Body kan bieden? Ga dan eens lekker op uw gemak naar onze showroom.  Bij Bad & Body vind je alle badkamerstijlen én binnen elk budget; moderne badkamers, luxe badkamers, klassieke badkamers en design badkamers. Kom gewoon eens langs, want zien is en blijft geloven.


Badkamer Strak

Badkamer Strak is het Bad & Body antwoord op de vraag naar een praktische, moderne badkamer. Door een uitgekiend ontwerp is deze badkamer extra ruimtelijk en bovendien makkelijk schoon te houden. Zo heeft de inbouwnis voor de douche een glad oppervlak dat eenvoudig is af te nemen. Het wandcloset is spoelrandloos: geen vuilophoping dus, en een strak oppervlak dat snel gepoetst is.

Verkrijgbaar vanaf € 4.950,-

exclusief montage

badkamer strak


Badkamer Heerlijk

De stijl van Badkamer Heerlijk laat zich het best omschrijven als ‘understated design’. De fraaie ontwerpoplossingen zijn ingetogen, maar dragen wel bij aan een luxueuze uitstraling. De knoppen van de inbouwkranen bijvoorbeeld: die zijn gemonteerd op een wandplaat van slechts 3 mm dik. Of let eens op de subtiel messing verchroomde handdoekhaken. De details die ervoor zorgen dat een badkamer echt áf is.

Verkrijgbaar vanaf € 6.950,-

exclusief montage

badkamer-heerlijk-voortman


Badkamer Puur

De badkamer is bij uitstek de plek in huis waar geleefd en genoten wordt. Badkamer Puur heeft de robuuste, tijdloze uitstraling die past bij dat idee. Landelijke details, wandtegels met een brocante-look in fraaie kleurschakeringen: Puur geeft u dat gevoel van thuiskomen.

Verkrijgbaar vanaf € 8.950,-

exclusief montage

badkamer-puur-voortman


Badkamer Vitaal

Comfort en toegankelijkheid, daar draait het om in de Bad & Body badkamer Vitaal. Mede dankzij de extra ruime opzet en het zitje in de douche. Zo zijn er meer praktische oplossingen: de wasbak heeft geen uitstekende delen en biedt genoeg ruimte voor uw benen. Ook als u rolstoelgebruiker bent, of gewoon liever op een krukje zit.

Verkrijgbaar vanaf € 10.950,-

exclusief montage

badkamer vitaal


Badkamer Robuust

Gebruikersvriendelijke oplossingen zijn de rode draad in de Bad & Body badkamer Robuust. De ruime opberglade onder de wastafel? Die heeft een slimme verdeling voor een altijd opgeruimde lade. De handdoekradiator? Die is van snel verwarmend aluminium, waardoor uw badkamer én uw handdoek in een handomdraai warm zijn.

Hoogwaardige uitstraling
Van hetzelfde composiet als de wastafel, is ook het zitje onder de douche gemaakt. Een ijzersterk materiaal, met een hoogwaardige uitstraling. Hier zit u om lekker te relaxen, uw voeten te verzorgen of uw benen te scheren. Aan scheergemak voor hem is natuurlijk ook gedacht: in de nis naast de spiegel is een stopcontact weggewerkt. De scheerspiegel heeft een drie- en zevenvoudige vergroting en high-power ledverlichting.

Verkrijgbaar vanaf € 12.950,-

exclusief montage

badkamer-robuust-voortman