Bad&Body bij Voortman Pesse

Bad&Body is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van badkamers die volledig op maat zijn gemaakt. Onze vakmensen zetten uw wensen om in een badkamer die perfect bij uw stijl, ruimte en budget past. Of u nu in het noorden, zuiden, oosten of westen van Nederland woont, we zijn er om u te helpen. Bezoek ons snel om uw ideale badkamer te creëren!

Badkamers in Assen

Badkamer in Assen

Badkamer in Ruinen

Badkamer in Ruinen

Badkamer in Pesse

Badkamer in Pesse

Badkamer in Hoogeveen

Badkamer in Hoogeveen

badkamer in Noordwolde

Badkamer in Noordwolde

Voortman Pesse specialist in badkamers

Voortman Pesse is al jarenlang bezig met het plaatsen en ontwerpen van de mooiste badkamers. Bad&Body is ook jarenlang bezig met het leveren van badkamers aan verschillende adressen. Hierboven zie jij een aantal voorbeelden van mooie projecten die Voortman Pesse samen met Bad & Body hebben gerealiseerd. Door heel Drenthe zie je badkamers van Voortman, vaak met de mooiste designelementen. Kleine tegeltjes met het beste apparatuur als kranen en douches, deze combinatie zorgt voor de mooiste realisaties van badkamers.

Badkamers precies zoals jij het wil

Het mooiste aan de badkamers van Voortman Pesse is dat deze badkamers vaak op maat zijn gemaakt en jij hierdoor echt een unieke badkamer hebt. Dit is iets wat veel mensen graag willen en dus ook zoeken in een badkamerzaak. Het speciale gevoel hebben bij jouw eigen nieuwe badkamer. Het belangrijkste hierin is dat jij jouw wensen goed en duidelijk aangeeft bij de adviseurs van Voortman. Geef in het gesprek aan welke stijl jij het mooiste vindt, welk apparatuur er in de badkamer moet zitten en welke kleur het beste bij jou of jullie past. Ben jij er nog totaal niet uit welke kleuren en materialen jij in je badkamer wil hebben? Neem dan eens een kijkje op onze site of bezoek Pinterest voor de vele inspiratie accounts over badkamers. Ga in gesprek en kies welke onderdelen jij het belangrijkste vindt.

Neem contact op met Voortman Pesse voor een badkamer van bad&body

Voortman Pesse levert keukens en badkamers van hele hoge kwaliteit, dat komt niet alleen door de specialisten van Voortman Pesse. Vooral door de samenwerkingen die wij aangaan worden wij sterker. Samen is sterker als alleen! Vooral onze samenwerking met bad&body is heel erg belangrijk voor de kwaliteit van de badkamers die wij leveren. Wij proberen de hoogste kwaliteit neer te zetten voor onze klanten, een badkamer kan echt een rustmoment zijn in een huis! Kies het juiste, kies voor Voortman Pesse!

Albert heeft de koffie klaar